delen

In het kort

Duik in de wereld van visuele creatie, waar de grenzen tussen technologie en kunst vervagen. Bij Cibap Next nodigen we je uit voor een reis door het landschap van ‘Visualiseren met AI’. Ontdek de magie achter de sluier van pixels en algoritmes, en leer hoe je deze krachtige instrumenten kunt bespelen om je eigen beelden te creëren.

Minimum- en maximumaantal deelnemers
7-12

Prijs
€ 349 excl. 21% BTW

Inclusief
Koffie, thee & water
Cursusmateriaal
Certificaat

Duur
1 klassikale avond + online leeromgeving

Tijd
19.00 – 21.30 uur

Locatie
Cibap Next, Zwolle

Datum
10 juni 2024

Aanmelden

Visualiseren met AI

In een snel veranderende wereld waarbij de ene innovatie de andere snel opvolgt, is (bij)scholing niet langer statisch, maar dynamisch. In kortere modules leer je bij Cibap Next je hele leven door. Wij geloven dat creatief denken en doen noodzakelijk is voor innovatie en vernieuwing. We vinden het fantastisch dat je hier bent en interesse hebt om jezelf verder te ontwikkelen. Hoe ga jij je carrière een boost geven? Op deze pagina lees je meer over de training Visualiseren met AI. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op! Onderaan deze pagina vind je onze contactgegevens.

Wat je leert

In deze training ontdek je de geheimen achter verschillende AI-algoritmen die bedoeld zijn voor beeldcreatie. Van de basisprincipes tot geavanceerde technieken, je leert de taal van machines en begrijpt hoe ze werken. We bekijken niet alleen de technische aspecten, maar ook hoe deze technologieën gebruikt kunnen worden om prachtige visuele kunstwerken te maken.

Wat kun je verwachten:

  • De basis: Verken de verscheidenheid aan AI-algoritmen die beschikbaar zijn voor beeldcreatie. Leer de sterke en zwakke punten van elk algoritme en hoe je de juiste keuze maakt voor jouw project.
  • Diepgaande kennis van Midjourney: Ontdek de wereld van Midjourney, een toonaangevend platform voor AI-gestuurde beeldcreatie. Leer hoe je de kracht van Midjourney kunt benutten om verbluffende beelden te maken.
  • Algoritmen aansturen: Leer hoe je algoritmen kunt beheren. Ontdek hoe je door het aanpassen van parameters en het geven van gerichte instructies, AI kunt leiden tot het produceren van precies datgene wat je voor ogen hebt.

Voor wie?

Deze training is perfect voor creatievelingen, ontwerpers, kunstenaars, en iedereen die geïnteresseerd is in de combinatie van technologie en visuele kunst. Of je nu nieuw bent in de wereld van AI of al ervaring hebt met digitale creatie, deze training zal je blik verruimen en je vaardigheden verbeteren.

Praktisch

Trainingsmateriaal
Om deel te nemen aan dit trainingsprogramma heb je een Midjourney account nodig. Ook is het handig om je Google account inclusief wachtwoord bij de hand te hebben. Verder heeft het de voorkeur om te werken op je eigen laptop. Heb je geen laptop? Laat het ons dan weten, zodat we dit voor je kunnen faciliteren.

Voorafgaand krijg je toegang tot de online leeromgeving om kennis te maken met de basisprincipes van AI en om je voor te bereiden op de meer geavanceerde training. Deze voorafgaande training is essentieel om het meeste uit de training te halen, dus zorg ervoor dat je deze volgt voordat je naar de klassikale training komt.

Minimum- & maximumaantal deelnemers
Trainingen kennen een minimum- en maximumaantal deelnemers. Zodra er voldoende deelnemers zijn hoor je direct of de training doorgaat. Wanneer een training niet doorgaat nemen we je inschrijving mee naar de eerstvolgende startdatum. Wel zo makkelijk. Door de kleine groepen blijft persoonlijke aandacht voor jou als deelnemer gegarandeerd.

Een inschrijving is definitief
Wanneer je jezelf inschrijft via onderstaand formulier is je inschrijving definitief. Het verkrijgen van wel/geen subsidie is geen reden tot kosteloze afmelding. Wil je jezelf onder voorbehoud van het toekennen van subsidie aanmelden? Klik dan hier.

Certificaat
Je ontvangt aan het einde van de training een Cibap Next badge/certificaat. 

Ruud Wessels
Ruud Wessels
Creative Engineer

Schrijf je in!

Vul hieronder je gegevens in om je in te schrijven voor deze training.

Na inschrijving is er een plek voor je gereserveerd en hoor je zo snel mogelijk of de training voldoende deelnemers heeft en doorgaat.

Inschrijven onder voorbehoud van subsidie? Vraag dan eerst een offerte aan via deze pagina en wacht tot de subsidie is toegekend. Zo voorkom je annuleringskosten. Na toekenning van de subsidie kun je je via het formulier hieronder definitief inschrijven. Wel zo handig dat je zeker weet dat de training (deels) wordt vergoed.

Anderen bekeken ook

1skillsessie

Werken met ChatGPT

Ontdek de kracht van ChatGPT

  • ntb
  • 19.00 - 21.00 uur
  • 12
Meer informatie
1skillsessie

AI in het onderwijs

Ontdek de kracht van kunstmatige intelligentie

  • 16 mei 2024
  • 18.00 - 22.00 uur
  • 20
Meer informatie