delen

In het kort

Start de zoektocht naar jouw kwaliteiten en hoe deze van toegevoegde waarde kunnen zijn tijdens de training Personal Branding! Deze training is zowel geschikt voor medewerkers van een bedrijf als zelfstandig professionals die toe zijn aan een ‘next step’.

Minimum- en maximumaantal deelnemers
7-10

Prijs
€ 365 excl. 21% BTW

Inclusief
Koffie/thee & water
Cursusmateriaal
Certificaat

Duur
1 dag

Locatie
In overleg

Startmoment(en)
Op aanvraag

Aanmelden

Personal Branding

Waar liggen de kwaliteiten van jouw medewerkers en waarmee zetten zij zichzelf en het bedrijf op de kaart? In deze training ontdekken medewerkers en/of zzp’ers hoe ze hun talenten in kunnen zetten en gaan ze op zoek naar hun toegevoegde waarde voor klanten en opdrachtgevers.

Wat je leert

Een verrassend beeld van jezelf als mens en als professional

We brengen je belangrijkste waarden van waaruit je leeft en werkt helder in kaart. Maar ook de skills die jij tot in de finesse beheerst komen aan bod. Je mag op deze dag hardop zeggen waar jij gewoon steengoed in bent. Waar mogen anderen jou alles over vragen en hoe kom jij het beste in flow om goed werk te maken? Wat beleven jouw klanten in de samenwerking met jou?

Verdiep je in je ideale klant en visualiseer je volgende stappen

Voor wie werk jij het aller- allerliefste? Waar droomt die klant van en hoe werkt hij het liefst met anderen samen? Wat wil jij meemaken in een samenwerking? We brengen al deze inzichten, emotie en informatie bij elkaar en maken het beeldend in een vision board. Die praat-plaat levert nieuwe stof tot nadenken en nieuwe inzichten op.

Stel jezelf tikkeltje brutaal doel

Daag jezelf uit en stel een tikkeltje spannend doel, zo één waar je een beetje hartkloppingen van krijgt.

Scan je socials; klopt mijn plaatje naar buiten

Klopt dat wat anderen van jou zien met dat wat jij wilt? Wat betekent deze dag bijvoorbeeld voor de tekst op jouw LinkedIn?

Resultaat

Breng in één dag jouw persoonlijke merk in kaart. Je hebt dan niet alleen ‘food for thought‘ maar ook een fijne basis voor jouw aanvalsplan.

Praktisch

Trainingsmateriaal
Wanneer je een laptop hebt, is het handig om deze mee te nemen.

Heidie van den Brink
Communicatieprofessional en meesterdocent communicatie

Deze training wordt gegeven door Heidie van den Brink. Daarin schuilt hoe dan ook de belofte dat het een energieke en prikkelende training gaat worden. Heidie heeft ervaring in uiteenlopende branches en vervulde verschillende rollen als communicatieprofessional. Van content maken en events in de markt zetten tot woordvoerder van bestuurders en manager bij een online mediabureau. Van ‘old school’ papieren folders tot online tools, website en apps. Sinds vier jaar is zij Meesterdocent Communicatie op Cibap Vakschool en heeft zij haar rugzak gevuld met didactische tools.

Aanvragen

Vul hieronder je gegevens in om de mogelijkheden voor deze training aan te vragen.

    * Verplichte velden