delen

Start de zoektocht naar jouw kwaliteiten en hoe deze van toegevoegde waarde kunnen zijn tijdens de training Personal Branding!

Maximaal aantal deelnemers
minimaal 7 deelnemers, maximaal 10 deelnemers

Data
in overleg

Tijd
09:00 – 17:00 uur

Prijs
€ 365,-
Excl. 21% BTW

Tip: werkgevers, werknemers en werkzoekenden in Regio Zwolle (19 gemeenten) kunnen een aanvraag doen bij het Ontwikkelfonds Regio Zwolle en (deels) bekostiging ontvangen van om,- her- en bijscholing. Lees hier meer over mogelijkheden. 

Aanmelden

Waar liggen de kwaliteiten van jouw medewerkers en waarmee zetten zij zichzelf en het bedrijf op de kaart? In deze training ontdekken medewerkers en/of zzp’ers hoe ze hun talenten in kunnen zetten en gaan ze op zoek naar hun toegevoegde waarde voor klanten en opdrachtgevers.

Voor wie?

Deze training is zowel geschikt voor medewerkers van een bedrijf als zelfstandig professionals die toe zijn aan een ‘next step’

Programma

  • Een verrassend beeld van jezelf als mens en als professional. 
  • Verdiep je in je ideale klant en visualiseer je volgende stappen. 
  • Stel jezelf een tikkeltje brutaal doel. 
  • Scan je socials; klopt mijn plaatje naar buiten.

Een verrassend beeld van jezelf als mens en als professional 

We brengen je belangrijkste waarden van waaruit je leeft en werkt helder in kaart. Maar ook de skills die jij tot in de finesse beheerst komen aan bod. Je mag op deze dag hardop zeggen waar jij gewoon steengoed in bent. Waar mogen anderen jou alles over vragen en hoe kom jij het beste in flow om goed werk te maken? Wat beleven jouw klanten in de samenwerking met jou? 

Verdiep je in je ideale klant en visualiseer je volgende stappen 

Voor wie werk jij het aller- allerliefste? Waar droomt die klant van en hoe werkt hij het liefst met anderen samen? Wat wil jij meemaken in een samenwerking? We brengen al deze inzichten, emotie en informatie bij elkaar en maken het beeldend in een vision board. Die praat-plaat levert nieuwe stof tot nadenken en nieuwe inzichten op. 

Stel jezelf tikkeltje brutaal doel  

Daag jezelf uit en stel een tikkeltje spannend doel, zo één waar je een beetje hartkloppingen van krijgt.  

Scan je socials; klopt mijn plaatje naar buiten 

Klopt dat wat anderen van jou zien met dat wat jij wilt? Wat betekent deze dag bijvoorbeeld voor de tekst op jouw LinkedIn? 

Resultaat

Breng in één dag jouw persoonlijke merk in kaart. Je hebt dan niet alleen ‘food for thought maar ook een fijne basis voor jouw aanvalsplan.

Interesse?

Meld je aan voor de training Personal Branding via onderstaand aanmeldformulier. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons door te bellen naar 038-2004340 of te mailen naar info@cibapnext.nl.

Tip: werkgevers, werknemers en werkzoekenden in Regio Zwolle (20 gemeenten) kunnen een aanvraag doen bij het Ontwikkelfonds Regio Zwolle en (deels) bekostiging ontvangen van om,- her- en bijscholing. Lees hier meer over mogelijkheden. 

Heidie van den Brink
communicatieprofessional en meesterdocent communicatie

Deze training wordt gegeven door Heidie van den Brink. Daarin schuilt hoe dan ook de belofte dat het een energieke en prikkelende training gaat zijn. Heidie heeft ervaringen in uiteenlopende branches en vervulde verschillende rollen als communicatieprofessional. Van content maken en events in de markt zetten tot woordvoerder van bestuurders en manager bij een online mediabureau. Van ‘old school’ papieren folders tot online tools, website en apps. Sinds vier jaar is zij Meesterdocent Communicatie op Cibap Vakschool en heeft zij haar rugzak gevuld met didactische tools

Schrijf je in!

Vul hieronder je gegevens in om je in te schrijven voor deze training. Na inschrijving reserveren we een plaats voor je en hoor je zo snel mogelijk of de training voldoende deelnemers heeft.

NB Wanneer je je inschrijft via onderstaand formulier is je inschrijving definitief. Het verkrijgen van wel/geen subsidie is geen reden tot kosteloze afmelding. Wil je jezelf onder voorbehoud van het toekennen van subsidie aanmelden? Klik dan hier.

    * Verplichte velden