Inzetten op een leven lang ontwikkelen is belangrijk om mee te kunnen bewegen met de technologische ontwikkelingen waarmee we te maken krijgen. Cibap Next gelooft in de toegevoegde waarde van creativiteit voor de wereld van vandaag en morgen. Door opleidingsaanbod te ontwikkelen in samenwerking met het bedrijfsleven uit Regio Zwolle, creatieve professionals en meesterdocenten, maken wij aanbod waar de markt om vraagt.

Op maat
Wij denken graag mee om een passend scholingsaanbod te ontwikkelen voor jouw onderneming, zoals trainingen in een bepaald vakgebied als Professioneel Innoveren, Design Thinking en creatieve werksessies. De ideale manier om meerdere werknemers in één keer op te leiden, passend bij jullie vraag. Samen brengen we de behoeften, de leerwensen en ambities in kaart, waarna we een passend maatwerktraject opzetten.

Benieuwd wat Cibap Next voor jouw onderneming kan betekenen?
Neem contact met ons op via info@cibapnext.nl of 038 – 200 43 40.

What’s
—Next?

Wil jij direct op de hoogte zijn van nieuwe toevoegingen in ons aanbod? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt al het nieuws rond Cibap Next, plus een selectie van inspirerende artikelen over nieuwe creativiteit, in je mailbox!