Creativiteit zit in iedereen. Het is de missie van Cibap Next om die creativiteit te ontketenen.

Hoe blijf je als ondernemer en professional lenig en flexibel in denken en doen? Hoe kan nieuwe creativiteit helpen bij innovatie van nieuwe producten en diensten?

Stilstaan is geen optie, blijven ontwikkelen wordt de norm.

Werkend Nederland krijgt te maken met ingrijpende veranderingen. De nabije toekomst, vol technologische ontwikkelingen, dwingt ons mee te bewegen. Want waar de wereld verandert, ontstaan kansen. Stilstaan is geen optie, blijven ontwikkelen wordt de norm. En dat vraagt nieuwe skills en andere manieren van denken.

Om die switch te maken is creativiteit het onmisbare ingrediënt. Dé superskill van ondernemers die straks het verschil maken. Het is de missie van Cibap Next om die creativiteit te ontketenen. Dat doen we met een breed aanbod aan meet-ups, kennis-en skillsessies voor ondernemers en professionals in het MKB en de creatieve industrie.

What’s
—Next?

Wil jij direct op de hoogte zijn van nieuwe toevoegingen in ons aanbod? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt al het nieuws rond Cibap Next, plus een selectie van inspirerende artikelen over nieuwe creativiteit, in je mailbox!