Medewerkers creatief en cognitief flexibel houden is de uitdaging voor de toekomst. Cibap Next ontwikkelt trainingsaanbod voor mkb’ers en zzp’ers in Regio Zwolle. Creatief denken helpt je als ondernemer bij innovatie en vernieuwing. Creatief doen zet medewerkers aan tot nieuwe manieren van werken.

Vraag uit de markt centraal
Onze missie is trainingsaanbod ontwikkelen in samenwerking met ondernemers, creatieve professionals en meesterdocenten. We stellen de vraag uit de markt centraal en realiseren aanbod dat aansluit op de wensen en behoeften van ondernemers uit Regio Zwolle.

We halen de vraag op bij meet-ups en tijdens inspiratie- en kennissessies, starten samenwerkingen met Authorized Trainingscentra en bestaande bedrijfsacademies uit Regio Zwolle en creëren hiermee opleidingsaanbod op maat onder leiding van onze meesterdocenten.

Kort en krachtig scholen
Ons trainingsaanbod wordt flexibel aangeboden zodat medewerkers, na hun werk, in korte sessies nieuwe kennis kunnen vergaren. We werken met kleine groepen met voldoende aandacht voor individuele begeleiding. Kort en krachtig (bij-) scholen in een online en/of offline traject, dat is wat wij doen.

Meedenken of meedoen?
Heb je vragen over ons aanbod, wil je als samenwerkingspartner ook aanbod ontwikkelen? Neem dan contact op met één van onze Cibap Next professionals


Cor de Koning, founder Cibap Next
c.dekoning@cibapnext.nl
06 – 46 61 64 87


Arnold Sterk, manager onderwijs
a.sterk@cibap.nl


Miriam Frietema-Ruijs, teamcoördinator
m.frietema@cibapnext.nl


Jeanine van Dalen, adviseur LLO
j.vandalen@cibapnext.nl


Thomas Bartelds, accountmanager
t.bartelds@cibapnext.nl
06 – 22 04 84 44 


Carole van Heerdt, programmacoördinator
c.vanheerdt@cibapnext.nl


Sanne Neuteboom, content designer
s.neuteboom@cibapnext.nl


Mariëlle Tromp-Leferink, adviseur marketing & communicatie
m.tromp@cibapnext.nl

What’s
—Next?

Wil jij direct op de hoogte zijn van nieuwe toevoegingen in ons aanbod? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt al het nieuws rond Cibap Next, plus een selectie van inspirerende artikelen over nieuwe creativiteit, in je mailbox!