delen

Wil jij next level en een gebruikersexpert worden in Adobe Photoshop? Met de gecertificeerde training van Cibap Next in Adobe Photoshop word je een heuse expert! Neem nu deel aan de training en wordt een Adobe Certified Associate (ACA).

Aantal deelnemers
maximaal 12 deelnemers

Datum
start: 5 oktober 2021
7 keer op een dinsdagavond en een examenmoment.
19.00 – 21.30 uur

€ 756,- Excl. 21% BTW. De kosten zijn incl. e-learning (online lesboek) en ACA examen.

Tip: werkgevers, werknemers en werkzoekenden in Regio Zwolle (19 gemeenten) kunnen een aanvraag doen bij het Ontwikkelfonds Regio Zwolle en (deels) bekostiging ontvangen van om,- her- en bijscholing. Lees hier meer over mogelijkheden. 

Aanmelden

Geef je Photoshopkennis- en vaardigheden een boost met de Adobe Photoshop training van Cibap Next. Photoshop is hét programma om je foto’s en afbeeldingen in te bewerken en om je ontwerpen in te creëren. ’s Werelds beste bewerkingssoftware ga jij tijdens deze training optimaal leren te benutten.

Studielast
In zeven trainingsavonden word je door de lesstof van Adobe heen geloodst. Deze trainingsavonden bereid je voor. Voor de training start heb je 10 à 12 uur studielast thuis om je te verdiepen in de theorie. Voor elke training daarna is dit 4 à 6 uur. Aan de hand van praktijkoefeningen waarbij op de specifieke examenkennis en handelingen wordt ingezoomd, begeleiden wij jou richting het ACA (Adobe Certified Associate) examen. De achtste bijeenkomst staat in het teken van het examen. Als je deze met goed gevolg afrondt, mag jij jezelf een echte gebruikersexpert Adobe Photoshop noemen!

Data:
Start: 5 oktober
7 keer op een dinsdagavond en een examenmoment.
19.00 – 21.30 uur

Voor wie?
Deze training is geschikt voor de gemiddelde gebruiker. Je kunt al redelijk tot goed met het programma overweg, maar je weet nog niet wat het programma allemaal te bieden heeft. Deze training heeft toegevoegde waarde in veel functies. In de hele creatieve industrie heeft het kunnen werken met Photoshop meerwaarde. Van ruimtelijk vormgever tot filmmaker, van grafisch vormgever tot animator. In de communicatiewereld. Vormgeving is overal.

De les wordt in het Nederlands gegeven, maar de officiële Adobe lesstof is in het Engels. Je moet dus redelijk tot goed Engels kunnen om goed door de stof heen te kunnen gaan.

Meerwaarde
De training Adobe Photoshop is ACA gecertificeerd. Hiermee onderscheid je je van gemiddelde gebruikers. Je kent het programma van binnen en van buiten en leert het optimaal te benutten. Een geweldige toevoeging aan je cv!

Laptop vereisten
Windows of Mac
Processor: 2,3 GHz Dual-Core Intel Core i5
RAM: 8 GB 2133 MHz LPDDR3
Liefst een Engelstalige versie van Photoshop

Kosten
€ 756 Excl. 21% BTW. De kosten zijn incl. e-learning (online lesboek) en ACA examen.

Tip: werkgevers, werknemers en werkzoekenden in Regio Zwolle (19 gemeenten) kunnen een aanvraag doen bij het Ontwikkelfonds Regio Zwolle en (deels) bekostiging ontvangen van om,- her- en bijscholing. Lees hier meer over mogelijkheden.

Uiteraard houden wij ons aan de RIVM-richtlijnen omtrent COVID-19.

Pim Leutholff

Al sinds 1994 werk ik met Adobe Photoshop. Na eerst als grafisch vormgever te hebben gewerkt voor diverse bureaus, werk ik sinds 2007 als docent op het Cibap. Ik geef op deze vakschool onder andere les in Mediavormgeving. Hiervoor is kennis, vaardigheid en vooral ook passie voor de Adobe pakketten een vereiste. Daarbij heeft Adobe Photoshop altijd mijn speciale aandacht gehad. Een geweldig pakket, met bijna oneindig veel mogelijkheden. Sinds vorig jaar mag ik mij Adobe Certified Associate noemen, na het behalen van het ACA-examen Adobe Photoshop.

Ik meld me aan!

Vul hieronder je gegevens in om je aan te melden voor deze training.
Je ontvangt een mail met betalingsinformatie en alle verdere details.
See you there!

    Hoogst genoten opleiding

    Factuurgegevens: