delen

Wil jij next level in Adobe Photoshop? Tijdens de skillsessie maak je kennis met de eindeloze mogelijkheden van Adobe Photoshop.

Aantal deelnemers
maximaal 12 deelnemers

Datum
7 februari 2022
19.00 – 21.30 uur

€ 95,- Excl. 21% BTW.

Tip: werkgevers, werknemers en werkzoekenden in Regio Zwolle (19 gemeenten) kunnen een aanvraag doen bij het Ontwikkelfonds Regio Zwolle en (deels) bekostiging ontvangen van om,- her- en bijscholing. Lees hier meer over mogelijkheden. 

[maxbutton id=”1″ url=”https://www.cibapnext.nl/aanbod/adobe-photoshop/#aanmeldformulier” text=”Aanmelden” ]

Aanmelden

Geef je Photoshopkennis- en vaardigheden een boost met de Adobe Photoshop training van Cibap Next. Photoshop is hét programma om je foto’s en afbeeldingen in te bewerken en om je ontwerpen in te creëren. ’s Werelds beste bewerkingssoftware ga jij tijdens deze skillsesie optimaal leren te benutten.

Skillsessie
In deze 2 à 3 uur durende skillsessie helpt Pim Leutholff, docent en grafisch vormgever, je verder bij vaardigheden als vrijstaand maken, maskeren, knipmaskers en filters. Ook zullen de nieuwste features in Photoshop aan bod komen. Aan het eind van de skillsessie zullen de geleerde vaardigheden gebundeld worden door middel van een compositing-opdracht. Het resultaat, een compositie van verschillende beelden die met elkaar worden gecombineerd.

Data:
Datum: 7 februari 2022
Tijd: 19.00 – 21.30 uur

Voor wie?
Deze training is geschikt voor de gemiddelde gebruiker. Je kunt al redelijk tot goed met het programma overweg, maar je weet nog niet wat het programma allemaal te bieden heeft. Deze training heeft toegevoegde waarde in veel functies. In de hele creatieve industrie heeft het kunnen werken met Photoshop meerwaarde. Van ruimtelijk vormgever tot filmmaker, van grafisch vormgever tot animator. In de communicatiewereld. Vormgeving is overal.

Laptop vereisten
Windows of Mac
Processor: 2,3 GHz Dual-Core Intel Core i5
RAM: 8 GB 2133 MHz LPDDR3
Liefst een Engelstalige versie van Photoshop

Kosten
€ 95 Excl. 21% BTW.

Tip: werkgevers, werknemers en werkzoekenden in Regio Zwolle (19 gemeenten) kunnen een aanvraag doen bij het Ontwikkelfonds Regio Zwolle en (deels) bekostiging ontvangen van om,- her- en bijscholing. Lees hier meer over mogelijkheden.

Uiteraard houden wij ons aan de RIVM-richtlijnen omtrent COVID-19.

Pim Leutholff

Al sinds 1994 werk ik met Adobe Photoshop. Na eerst als grafisch vormgever te hebben gewerkt voor diverse bureaus, werk ik sinds 2007 als docent op het Cibap. Ik geef op deze vakschool onder andere les in Mediavormgeving. Hiervoor is kennis, vaardigheid en vooral ook passie voor de Adobe pakketten een vereiste. Daarbij heeft Adobe Photoshop altijd mijn speciale aandacht gehad. Een geweldig pakket, met bijna oneindig veel mogelijkheden. Sinds vorig jaar mag ik mij Adobe Certified Associate noemen, na het behalen van het ACA-examen Adobe Photoshop.

Ik meld me aan!

Vul hieronder je gegevens in om je aan te melden voor deze training.
Je ontvangt een mail met betalingsinformatie en alle verdere details.
See you there!