delen

In het kort

In de intensieve tweedaagse SketchUp basistraining behandelen we de functies van het programma en ben je in staat om jouw ideeën naar een eenvoudig 3D-model te vertalen. De training is geschikt voor de absolute beginner én voor iedereen die al een poging heeft gewaagd om met het programma te werken.

Minimum- en maximumaantal deelnemers
7-10

Prijs
€ 649 excl. 21% BTW

Inclusief
Lunch, koffie/thee & water
Cursusmateriaal
Certificaat

Duur
Twee klassikale dagen + online voorbereiding (blended learning) ca. 4-6 uur

Tijd
09.00-16.00 uur

Locatie
Cibap Next, Zwolle

Startmoment(en)
19 september 2024
10 oktober 2024
7 november 2024

Aanbod rustig nalezen?

DOWNLOAD BROCHURE

TIP! Schrijf je hier direct in voor de SketchUp basis- en gevorderden training. 

Aanmelden

SketchUp Pro basistraining

“Ik had de training rondom SketchUp Pro bij Cibap Next al langer op de radar, omdat dit 3D-programma me mateloos boeit” – Jan Reijmerink
lees het volledige interview

In een snel veranderende wereld waarbij de ene innovatie de andere snel opvolgt is (bij)scholing niet langer statisch, maar dynamisch. In kortere modules leer je bij Cibap Next je hele leven door. Wij geloven dat creatief denken en doen noodzakelijk is voor innovatie en vernieuwing. We vinden het fantastisch dat je hier bent en interesse hebt om jezelf verder te ontwikkelen. Hoe ga jij je carrière een boost geven? Op deze pagina lees je meer over de SketchUp basistraining. Heb je vragen? We zijn bereikbaar. Onderaan deze pagina vind je onze contactgegevens.

Wat je leert

We beginnen met het tekenen van eenvoudige vormen waarbij ook aandacht wordt besteed aan handige sneltoetsen en praktijktips. Na de eerste dag ben je in staat om snel een gestructureerd model te produceren dat in de toekomst makkelijk is aan te passen. Maar met alleen een 3D-model zijn we er nog niet. Op dag twee ligt de focus op presentatie en laten we de veelzijdigheid van dit innovatieve programma zien. Zelf materialen maken, met “tags” werken, doorsnedes maken, schaduw instellen, animaties maken, landschappen creëren, door je eigen ontwerp wandelen en nog veel meer. We besteden veel aandacht aan de methodiek zodat de logica van het programma duidelijk wordt. Doordat er voldoende tijd tussen de trainingsdagen zit heb je genoeg tijd om te oefenen en al je vragen te bundelen voor de tweede klassikale trainingsdag.

  • Instellen template & uitleg (gebruik van) de werkruimte
  • Teken met diverse tools
  • Wijzigingen verwerken in een ontwerp
  • Maken van een constructie
  • Werken met lagen
  • Model stylen en gebruik van de materialenbibliotheek
  • Inzetten modellen uit 3D warehouse
  • Groepen en componenten
  • Exporteren van model naar 2D en 3D

Praktisch

Trainingsmateriaal
Om deel te nemen aan dit trainingsprogramma heb je een eigen laptop en een licentie van SketchUp Pro nodig. Heb je geen laptop? Laat het ons minimaal 5 werkdagen voor de startdatum weten. Dan doen we ons best dit voor je te faciliteren. Heb je geen licentie? Bestel deze dan via SketchUp Pro in de online leeromgeving van Cibap Next of bestel het via deze link. Het is ook mogelijk om eerst een proefversie van SketchUp Pro aan te schaffen. Let er hierbij op dat deze versie maar beperkte tijd te gebruiken is. Klik hier voor de SketchUp Pro proefversie.

Minimum & maximum aantal deelnemers
Trainingen kennen een minimum- en maximumaantal deelnemers. Zodra er voldoende deelnemers zijn hoor je direct of de training doorgaat. Wanneer een training niet doorgaat nemen we je inschrijving mee naar de eerstvolgende startdatum. Wel zo makkelijk. Door de kleine groepen blijft persoonlijke aandacht voor jou als deelnemer gegarandeerd.

Een inschrijving is definitief
Wanneer je jezelf inschrijft via onderstaand formulier is je inschrijving definitief. Het verkrijgen van wel/geen subsidie is geen reden tot kosteloze afmelding. Wil je jezelf onder voorbehoud van het toekennen van subsidie aanmelden? Klik dan hier.

Blended learning
De SketchUp Pro basistraining is een combinatie van een online leeromgeving ter voorbereiding op de twee intensieve, klassikale lesdagen. We verdelen deze twee klassikale trainingsdagen over twee weken, zodat je tussendoor alle tijd hebt om te oefenen en alle geleerde lesstof zelfstandig te bestuderen. Uiteraard is de trainer bij tussentijdse vragen ook bereikbaar voor jou. Voordat je start met de klassikale trainingsdagen rond je eerst de online training af. Zo heb je de basisvaardigheden onder de knie. Gemiddeld is de studiebelasting ter voorbereiding op de klassikale lesdagen 4-6 uur. Na definitieve inschrijving ontvang je uiterlijk 2 weken voor de start van de training de inloggegevens van de online leeromgeving. 

Certificaat
Je ontvangt aan het einde van de training (bij het voldoende afronden van de eindopdracht en voldoende aanwezigheid) een Cibap Next badge/certificaat. Het trainingsaanbod van SketchUp Pro is een samenwerking tussen Cibap Next en Eurosafe. Eurosafe is één van de authorized trainingcentra van SketchUp Nederland en de enige in Noordoost-Nederland. De SketchUp Pro trainingen worden altijd verzorgd door een gecertificeerde trainer van SketchUp Pro Nederland.

Alle data op een rijtje

Startmoment: 19 september 2024
Sessie 2: 26 september 2024

Startmoment: 10 oktober 2024
Sessie 2: 17 oktober 2024

Startmoment: 7 november 2024
Sessie 2: 14 november 2024

Aanmelden

Vragen?

We zijn bereikbaar! info@cibapnext.nl of 038-2004340

 

Gerben Pol
Gecertificeerd trainer

Het trainingsaanbod van SketchUp Pro is een samenwerking van Cibap Next met Eurosafe. Eurosafe is één van de authorized training centers van SketchUp Nederland, de enige in Noordoost-Nederland. De SketchUp Pro training wordt verzorgd door een certified trainer van SketchUp Pro Nederland.

Schrijf je in!

Vul hieronder je gegevens in om je in te schrijven voor deze training.
Na inschrijving is er een plek voor je gereserveerd en hoor je zo snel mogelijk of de training voldoende deelnemers heeft en doorgaat.

Inschrijven onder voorbehoud van subsidie? Vraag dan eerst een offerte aan via deze pagina en wacht tot de subsidie is toegekend. Zo voorkom je annuleringskosten. Na toekenning van de subsidie kun je je via het formulier hieronder definitief inschrijven. Wel zo handig dat je zeker weet dat de training (deels) wordt vergoed.