Scholen in trainingen waar de markt om vraagt; dat is het gedachtegoed van Cibap Next. Door samen te werken met het bedrijfsleven zorgen we voor relevantie bij het mkb. Ons trainingsaanbod is daardoor altijd up-to-date.

Strategische partner worden?
Onze strategische partners werken samen met een creatief professional en een onderwijskundige aan het maken van nieuwe scholingsaanbod. Zo hebben we door de samenwerking van Eurosafe Solutions het certified SketchUp pro programma-aanbod naar Regio Zwolle gehaald. Dit uitvoerige trainingsaanbod is o.a. geschikt voor de bouwsector, architecten, interieurdesigners en de horeca- en evenementensector. Heeft jouw onderneming ook vooraanstaande kennis in huis? Neem dan contact op met Cibap Next.

Academy
Veel (grotere) mkb ondernemingen starten een eigen academy. Wil je ook je bedrijf ontwikkelen door medewerkers in huis te scholen in nieuwe vakgebieden? De trainingsprogramma’s en skillsessies van Cibap Next leiden medewerkers op in een nieuwe creatieve manier van denken en doen. Tenslotte heb je ‘frisse denkers’ nodig om een nieuwe stappen te kunnen zetten.

Samenwerken?
Wil je met jouw onderneming de rol van strategisch partner vervullen? Of wil jij als creatief professional een training verzorgen of meedenken met het ontwikkelen van aanbod? Neem contact met ons op via info@cibapnext.nl of 038 – 200 43 40.

What’s
—Next?

Wil jij direct op de hoogte zijn van nieuwe toevoegingen in ons aanbod? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt al het nieuws rond Cibap Next, plus een selectie van inspirerende artikelen over nieuwe creativiteit, in je mailbox!