delen

Wil jij leren om jouw verhaal goed op de bühne te krijgen? Tijdens de training Professioneel Presenteren leer je pitchen als een PRO!

Maximaal aantal deelnemers
minimaal 7 deelnemers, maximaal 10 deelnemers

Data
in overleg

Tijd
09:00 – 17:00 uur

Prijs
€ 365,-
Excl. 21% BTW

Aanmelden

In een dag leer jij kernachtig je verhaal te bouwen en deze met overtuiging te presenteren. Je ontdekt het hart van jouw verhaal. Je krijgt tips & trics om steviger op je benen te staan, je leert je stem echt in te zetten om zo vanuit jouw energie jouw verhaal goed over te kunnen brengen.

Voor wie?

Deze training is voor alle professionals die met meer zekerheid en plezier een presentatie of pitch willen geven.  

Programma

  • Bouwstenen om te komen tot een doelgerichte presentatie
  • Tips & trics tegen de zenuwen 
  • Inzetten van jouw vertelenergie en overtuigingskracht  
  • Oefenen  

Bouwstenen voor een doelgericht presentatie
In het eerste deel van deze dag leer jij hoe jij vanuit het hart van jouw verhaal een goede presentatie opbouwt en hoe je toewerkt naar het doel van jouw pitch.  

Tips & trics tegen de zenuwen
Presenteren is topsport. Daarom leren wij je hoe je je lijf prepareert om klaar te staan en je stem (als een echt instrument) in te zetten.
Inzetten van jouw vertelenergie en overtuigingskracht 
Je ontdekt dat wanneer jij jouw eigen energie goed inzet, je verhaal direct aan overtuiging wint. 

Resultaat

Je leert om je verhaal kernachtig te bouwen en deze met overtuiging te presenteren.

Interesse?

Meld je aan voor de training Professioneel Presenteren via onderstaand aanmeldformulier. Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 038-2004340 of stuur een mailtje naar info@cibapnext.nl.

Incompany training

Het hele team krachtig leren presenteren? Geen probleem. Wij verzorgen deze training graag incompany. Vraag een offerte aan via info@cibapnext of neem contact op met ons via telefoonnummer 038-2004340. We stemmen graag de wensen met jullie af.

Tip: werkgevers, werknemers en werkzoekenden in Regio Zwolle (19 gemeenten) kunnen een aanvraag doen bij het Ontwikkelfonds Regio Zwolle en (deels) bekostiging ontvangen van om,- her- en bijscholing. Lees hier meer over mogelijkheden. 

Heidie van den Brink
communicatieprofessional en meesterdocent communicatie

Deze training wordt gegeven door Heidie van den Brink. Daarin schuilt hoe dan ook de belofte dat het een energieke en prikkelende training gaat worden. Heidie heeft ervaring in uiteenlopende branches en vervulde verschillende rollen als communicatieprofessional. Van content maken en events in de markt zetten tot woordvoerder van bestuurders en manager bij een online mediabureau. Van ‘old school’ papieren folders tot online tools, website en apps. Sinds vier jaar is zij Meesterdocent Communicatie op Cibap Vakschool en heeft zij haar rugzak gevuld met didactische tools.

Schrijf je in!

Vul hieronder je gegevens in om je in te schrijven voor deze training. Na inschrijving reserveren we een plaats voor je en hoor je zo snel mogelijk of de training voldoende deelnemers heeft.

NB Wanneer je je inschrijft via onderstaand formulier is je inschrijving definitief. Het verkrijgen van wel/geen subsidie is geen reden tot kosteloze afmelding. Wil je jezelf onder voorbehoud van het toekennen van subsidie aanmelden? Klik dan hier.

    * Verplichte velden