delen

In het kort

Wil jij leren om jouw verhaal goed op de bühne te krijgen? Tijdens de training Professioneel Presenteren leer je pitchen als een PRO! Deze training is voor alle professionals die met meer zekerheid en plezier een presentatie of pitch willen geven.  

Minimum- en maximumaantal deelnemers
7-10

Prijs
€ 365 excl. 21% BTW

Inclusief
Koffie/thee & water
Cursusmateriaal
Certificaat

Duur
1 dag

Locatie
In overleg

Startmoment(en)
Op aanvraag

Aanmelden

 

Professioneel Presenteren

 

In een dag leer jij kernachtig je verhaal te bouwen en deze met overtuiging te presenteren. Je ontdekt het hart van jouw verhaal. Je krijgt tips & trics om steviger op je benen te staan, je leert je stem echt in te zetten om zo vanuit jouw energie jouw verhaal goed over te kunnen brengen.

Wat je leert

  • Bouwstenen om te komen tot een doelgerichte presentatie
  • Tips & trics tegen de zenuwen 
  • Inzetten van jouw vertelenergie en overtuigingskracht  
  • Oefenen  

Bouwstenen voor een doelgericht presentatie
In het eerste deel van deze dag leer jij hoe jij vanuit het hart van jouw verhaal een goede presentatie opbouwt en hoe je toewerkt naar het doel van jouw pitch.  

Tips & trics tegen de zenuwen
Presenteren is topsport. Daarom leren wij je hoe je je lijf prepareert om klaar te staan en je stem (als een echt instrument) in te zetten.
Inzetten van jouw vertelenergie en overtuigingskracht 
Je ontdekt dat wanneer jij jouw eigen energie goed inzet, je verhaal direct aan overtuiging wint. 

Resultaat
Je leert om je verhaal kernachtig te bouwen en deze met overtuiging te presenteren.

Incompany training

Het hele team krachtig leren presenteren? Geen probleem. Wij verzorgen deze training graag incompany. Vraag een offerte aan via info@cibapnext of neem contact op met ons via telefoonnummer 038-2004340. We stemmen graag de wensen met jullie af.

Praktisch

Trainingsmateriaal
Wanneer je een laptop hebt, is het handig om deze mee te nemen.

Heidie van den Brink
Communicatieprofessional en meesterdocent communicatie

Deze training wordt gegeven door Heidie van den Brink. Daarin schuilt hoe dan ook de belofte dat het een energieke en prikkelende training gaat worden. Heidie heeft ervaring in uiteenlopende branches en vervulde verschillende rollen als communicatieprofessional. Van content maken en events in de markt zetten tot woordvoerder van bestuurders en manager bij een online mediabureau. Van ‘old school’ papieren folders tot online tools, website en apps. Sinds vier jaar is zij Meesterdocent Communicatie op Cibap Vakschool en heeft zij haar rugzak gevuld met didactische tools.

Aanvragen

Vul hieronder je gegevens in om de mogelijkheden voor deze training aan te vragen.

    * Verplichte velden