𝙑𝙤𝙤𝙧 𝙙𝙚 𝙢𝙖𝙠𝙚𝙧𝙨

Beginners, gevorderd gebruikers, trainers en andere SketchUp Pro geïnteresseerden kwamen op maandagavond 6 maart bijeen tijdens het SketchUp Café met het thema ‘ontmoet de makers’. SketchUp Café is een informatieve, inspirerende en vooral gezellige avond voor de SketchUp community.

Gerben Pol, gecertificeerd trainer bij Cibap Next, liet inspirerende ontwerpen zien en legde de voordelen uit van de online leeromgeving van SketchUp Pro. SketchUp specialist en ontwikkelaar Nick Nijmeijer, ITCAD, gaf een presentatie en live demo van het programma Trimble Creator. Naderhand was er tijd voor een borrel en ontmoeting. Ook konden 3D ontwerpen omgezet worden in een tastbaar object met de 3D printer.

Het SketchUp Café is ontwikkeld in samenwerking met Eurosafe Solutions Nederland


Zelf aan de slag?
Wil jij zelf aan de slag met het innovatieve 3D-tekenprogramma SketchUp Pro? Meld je dan aan voor de SketchUp Pro basistraining.

Meer informatie SketchUp Pro basistraining

Cibap Next biedt trainingen en skillsessies voor bedrijven die zich ook willen focussen op ontwikkeling. Wie liever een training van Cibap Next binnen de eigen bedrijfsmuren wil organiseren, kan bellen met Cor de Koning via 038 454 6944 of mailen naar c.dekoning@cibapnext.nl.

What’s
—Next?

Wil jij direct op de hoogte zijn van nieuwe toevoegingen in ons aanbod? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt al het nieuws rond Cibap Next, plus een selectie van inspirerende artikelen over nieuwe creativiteit, in je mailbox!