Leuk nieuws! Cibap Next gaat een bijzondere samenwerking aan met Unlit Studio. Dit betekent dat Cibap Next zich nu het officiële trainingsinstituut van Unlit Studio mag noemen.

Unlit Studio heeft 3D visualisatie software ontwikkeld voor zowel interieur– als bouwprofessionals. Met Unlit Studio creëer je in een handomdraai een levensechte 3D-woonruimte, compleet met meubelen en decoratie. We zijn trots om op deze wijze onze gecombineerde expertise te delen en zijn er sterk van overtuigd dat deze samenwerking een positieve impact zal hebben op de wijze waarop creatieve professionals hun ideeën visualiseren en presenteren door middel van Unlit Studio.

Ontdek de toekomst van visualisatie en zet je ideeën in de schijnwerpers zoals nooit tevoren! Meld je aan voor de Unlit Studio training bij Cibap Next.

What’s
—Next?

Wil jij direct op de hoogte zijn van nieuwe toevoegingen in ons aanbod? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt al het nieuws rond Cibap Next, plus een selectie van inspirerende artikelen over nieuwe creativiteit, in je mailbox!