delen

In het kort

Wil je klanten sneller visueel overtuigen? Ontdek Unlit Studio: transformeer met geavanceerde gametechnologie eenvoudig ideeën in realistische 3D-woonruimtes, inclusief meubels en decor. Verleg je creatieve grenzen met Unlit Studio’s naadloze ontwerpervaring.

Minimum- en maximumaantal deelnemers
8-12

Prijs
€ 295 excl. 21% BTW

Inclusief
Koffie/thee & water
Cursusmateriaal
Digitaal certificaat

Duur
1 avond + online leeromgeving

Tijd
19.00-22.00 uur

Locatie
Cibap Next, Zwolle

Startmoment(en)
najaar 2024

Aanbod rustig nalezen?

Download brochure

TIP! Schrijf je ook in voor de SketchUp Pro basis en gevorderden training.

Aanmelden

Unlit Studio training

In een snel veranderende wereld waarbij de ene innovatie de andere snel opvolgt is (bij)scholing niet langer statisch, maar dynamisch. In kortere modules leer je bij Cibap Next je hele leven door. wij geloven dat creatief denken en doen noodzakelijk is voor innovatie en vernieuwing. We vinden het fantastisch dat je hier bent en interesse hebt om jezelf verder te ontwikkelen. Hoe ga jij je carrière een boost geven? Op deze pagina lees je meer over de Unlit Studio training. Heb je vragen? We zijn bereikbaar. Onderaan deze pagina vind je onze contactgegevens.

Wat je leert

Met Unlit Studio creëer je in een handomdraai een levensechte 3D-woonruimte, compleet met meubelen en decoratie. En dankzij het gebruik van geavanceerde technologie uit de gamewereld kan dat sneller, gebruiksvriendelijker en realistischer dan met de bekende pakketten voor ontwerp en roomplanning.

Samen met trainer en ruimtelijk vormgever Renske Meester ga je aan de slag om jouw 3D teken skills naar een hoger niveau te tillen. Zij leert je om in oplossingen te denken en staat klaar voor jouw vragen.

Unlit is geschikt voor interieurprofessionals en bouwprofessionals. Denk hier met name aan woonwinkels, stylisten, (interieur) architecten, makelaars en bouwbedrijven. In de training leer je alles wat je nodig hebt om met Unlit een ontwerp neer te kunnen zetten. Je gaat vertrouwd raken met het programma zodat je het goed in kan zetten in je dagelijkse werkzaamheden.

Praktisch

Trainingsmateriaal
Tijdens de training kun je gebruik maken van de Unlit Professional licentie. Wanneer je op je eigen laptop werkt, dien je een eigen licentie van Unlit aan te schaffen. Klik hier voor de licenties en klik hier voor de hardware eisen. Een alternatief op het aanschaffen van een laptop is Shadow (maandelijks opzegbaar).

Voorafgaand krijg je toegang tot de online leeromgeving om kennis te maken met de basisprincipes van Unlit Studio en om je voor te bereiden op de meer geavanceerde training. Deze voorafgaande training is essentieel om het meeste uit de training te halen, dus zorg ervoor dat je deze volgt voordat je naar de klassikale training komt.

Minimum & maximum aantal deelnemers
Trainingen kennen een minimum- en maximumaantal deelnemers. Zodra er voldoende deelnemers zijn hoor je direct of de training doorgaat. Wanneer een training niet doorgaat nemen we je inschrijving mee naar de eerstvolgende startdatum. Wel zo makkelijk. Door de kleine groepen blijft persoonlijke aandacht voor jou als deelnemer gegarandeerd.

Een inschrijving is definitief
Wanneer je jezelf inschrijft via onderstaand formulier is je inschrijving definitief. Het verkrijgen van wel/geen subsidie is geen reden tot kosteloze afmelding. Wil je jezelf onder voorbehoud van het toekennen van subsidie aanmelden? Klik dan hier.

Certificaat
Je ontvangt aan het einde van de training (bij het voldoende afronden van de eindopdracht en voldoende aanwezigheid) een digitaal certificaat / open badge. 

Alle data op een rijtje

Skillsessie: najaar 2024

Aanmelden

Vragen?

We zijn bereikbaar! info@cibapnext.nl of 038-2004340

 

Renske Meester
Ruimtelijk vormgever en trainer

Renske Meester heeft ervaring op verschillende gebieden wat betreft interieur. Zo bedacht ze de customer experience  als visual merchandiser, daarna was ze werkzaam als beursstand ontwerper voor beurzen wereldwijd en richtte ze showrooms in volgens de laatste trends. Naast het geven van deze training ontwerpt ze nu interieurs & tuinen voor particulieren. De mix van praktijkervaring en de gebruiksvriendelijkheid van Unlit, gaan er voor zorgen dat jouw 3D visualisaties je klanten gaan verassen met een fotorealistisch eindresultaat.