Fleur Dijkman en Marloes Makkinga zijn beide Interieuradviseur bij Woonstudio Raalte en hebben via hun werkgever de kans gekregen om de tweedaagse training Adobe InDesign te volgen bij Cibap Next, zodat ze in het vervolg zelf promotiemateriaal voor de winkel kunnen ontwikkelen. Woonstudio Raalte heeft een ruim assortiment meubelen, raamdecoratie, gordijnen, vloeren, verf en behang in het assortiment. Fleur en Marloes adviseren klanten in de winkel over inrichting. Hierbij kun je denken aan kleuradvies en advies over indeling van ruimtes. 

Na afloop van de Adobe InDesign training hebben we Fleur en Marloes naar hun persoonlijke ervaringen gevraagd, die ze graag met jou delen.

Waarom zijn jullie gestart met de Adobe InDesign tweedaagse training?

Ieder jaar hebben wij in oktober woon3daagse. Tijdens dit weekend hebben wij diverse kortingsacties, die worden gepromoot met een folder, die we zelf maken. Om de folder te maken gebruikten wij eerst een ander programma, maar dit kostte heel veel tijd. Toen kwam onze werkgever in contact met Cibap Next en zagen wij deze training. Voor ons was het een test om te kijken of InDesign het juiste programma is om onze folder in te maken.

Wat vonden jullie van de Adobe InDesign tweedaagse training?

Wij vonden het een hele leuke en leerzame training en hebben het gevoel dat we ook goed zelf aan de slag kunnen gaan met Adobe InDesign om een mooie folder te creëren voor onze winkel.

‘Het was een leuke en leerzame training’

Wat is het meest waardevolle dat jullie hebt geleerd en in het werkveld toe kunnen passen?

Eigenlijk is alles wat we hebben geleerd over Adobe InDesign en het gebruik ervan waardevol. We hebben bijvoorbeeld geleerd over kleuren, lettertypes en layout. Dit is voor ons allemaal waardevol om een zo mooi en duidelijk mogelijke folder te maken.

Zouden jullie de Adobe InDesign tweedaagse training aanraden?

Wij zouden de InDesign training zeker aanraden. Peter Villevoye, Adobe Certified Expert en Instructor, heeft alles duidelijk uitgelegd. Hij liet eerst zien hoe het moest en daarna konden we het zelf proberen. Het was ook fijn dat je ondertussen vragen kon stellen. Wij hebben nu een goede basis om zelf aan de slag te gaan!

‘We zouden de InDesign training zeker aanraden, omdat we nu een goede basis hebben om zelf aan de slag te gaan’

Zelf aan de slag?
Wil je net als Fleur en Marloes jouw Adobe InDesign skills een boost geven, zodat je in de toekomst eigen promotiemateriaal kunt maken? Meld je dan aan voor de Adobe InDesign tweedaagse training.

Meer informatie Adobe InDesign tweedaagse training

Cibap Next biedt trainingen en skillsessies voor bedrijven die zich ook willen focussen op ontwikkeling. Wie liever een training van Cibap Next binnen de eigen bedrijfsmuren wil organiseren, kan bellen met Cor de Koning via 038 454 6944 of mailen naar c.dekoning@cibapnext.nl.

What’s
—Next?

Wil jij direct op de hoogte zijn van nieuwe toevoegingen in ons aanbod? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt al het nieuws rond Cibap Next, plus een selectie van inspirerende artikelen over nieuwe creativiteit, in je mailbox!