Stimulering Arbeidsmarkt Positie

Vanaf 1 maart 2022 kunnen werkenden en werkzoekenden een STAP-budget van maximaal 1000 euro aanvragen voor scholing en ontwikkeling. Deze subsidie kan gebruikt worden om goed inzetbaar te blijven op de arbeidsmarkt door het volgen van een cursus, training of opleiding. Het STAP-budget is de vervanger van de fiscale aftrek scholingskosten.

Op dit moment is het mogelijk om voor de onderstaande Cibap Next trainingen het STAP-budget aan te vragen:
– SketchUp Pro pakket basis en gevorderden
– BIM-ready
– Adobe Photoshop (tweedaagse)
– Adobe InDesign (tweedaagse)
– Adobe Illustrator (tweedaagse)
– Meubelmaken
– Software Developer Kickstarter

Wil je graag een opleiding via Cibap Next volgen met het STAP-budget, dan komen we graag met je in contact via info@cibapnext.nl, zodat we een STAP-aanmeldbewijs voor je kunnen maken. Bekijk daarnaast ook de andere subsidiemogelijkheden.

STAP-budget aanvragen

Om het STAP-budget te ontvangen voor een cursus, training of opleiding dient het STAP-budget aangevraagd te worden. Hoe je dit doet, staat vermeld in het stappenplan. Klik hiervoor op de onderstaande button.

Stappenplan STAP-budget aanvragen

Lees meer over STAP-budget op Rijksoverheid of UWV

 

What’s
—Next?

Wil jij direct op de hoogte zijn van nieuwe toevoegingen in ons aanbod? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt al het nieuws rond Cibap Next, plus een selectie van inspirerende artikelen over nieuwe creativiteit, in je mailbox!