Stimulering Arbeidsmarkt Positie

Wanneer je STAP-budget aan wil vragen, heb je een STAP-aanmeldbewijs nodig. Dit document kan je bij Cibap Next aanvragen door hier te klikken of je naam, e-mailadres, telefoonnummer, geboortedatum en factuurgegevens te mailen naar info@cibapnext.nl.

Vraag het STAP-aanmeldbewijs uiterlijk een week voor aanvang van het tijdvak waarin je STAP-budget wil aanvragen aan, zodat er voldoende tijd is om het STAP-aanmeldbewijs te maken. Let op, tijdens schoolvakanties kan het langer duren voordat je een STAP-aanmeldbewijs ontvangt, dus vraag deze op tijd aan. Tijdens de zomervakantie worden nieuwe aanvragen niet eerder dan half augustus in behandeling genomen. Bekijk daarnaast ook de andere subsidiemogelijkheden.

Op dit moment is het mogelijk om voor de onderstaande Cibap Next trainingen het STAP-budget aan te vragen:

SketchUp Pro basis
SketchUp Pro pakket basis en gevorderden
BIM-ready
Adobe Photoshop (tweedaagse)
Adobe InDesign (tweedaagse)
Adobe After Effects (tweedaagse)
Adobe Illustrator (tweedaagse)
Creatief DTP
Content Creator
Conceptuele Fotografie
Meubelmaken

STAP-budget aanvragen

Om het STAP-budget te ontvangen voor een cursus, training of opleiding dient het STAP-budget aangevraagd te worden. Hoe je dit doet, staat vermeld in onderstaand stappenplan.

Lees meer over STAP-budget op Rijksoverheid of UWV

What’s
—Next?

Wil jij direct op de hoogte zijn van nieuwe toevoegingen in ons aanbod? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt al het nieuws rond Cibap Next, plus een selectie van inspirerende artikelen over nieuwe creativiteit, in je mailbox!