delen

In het kort

Wil jij leren hoe je content maakt die écht aansluit op je doelgroep? Zonder er veel tijd aan kwijt te zijn? In de training Content Creator breng je op een slimme manier je doelgroep in kaart en leer je hoe je snel en efficiënt superleuke content maakt. Dat is voor iedereen goed om eens te doen! Dus pak een kop koffie of thee en lees hieronder op je gemak wat jij allemaal gaat leren.

Minimum- en maximumaantal deelnemers
6-12

Prijs
€ 975 excl. 21% BTW

Inclusief
Koffie, thee & water
Cursusmateriaal
Certificaat

Duur
5 klassikale avonden

Tijd
19.00-22.00 uur

Locatie
Zwolle

Startmomenten
6 november 2023

Aanbod rustig nalezen?

Download brochure

TIP! Schrijf je ook in voor Adobe Illustrator , Adobe InDesign en Adobe Photoshop. 

Aanmelden

Training Content Creator

In een snel veranderende wereld waarbij de ene innovatie de andere snel opvolgt, is (bij)scholing niet langer statisch, maar dynamisch. In kortere modules leer je bij Cibap Next je hele leven door. Wij geloven dat creatief denken en doen noodzakelijk is voor innovatie en vernieuwing. We vinden het fantastisch dat je hier bent en interesse hebt om jezelf verder te ontwikkelen. Hoe ga jij je carrière een boost geven? Op deze pagina lees je meer over de training Content creator. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op! Onderaan deze pagina vind je onze contactgegevens.

Wat je leert

Word de baas over jouw content (of voor die van je klant)!

In 5 dagdelen duik je diep in je doelgroep, stippel je een haarfijne strategie uit om jouw doelen te halen en maak je content voor verschillende socialmediakanalen. Je onderzoekt de onderwerpen en waarden die jij in de spotlight wilt zetten en je leert deze te benaderen vanuit verschillende invalshoeken. Je speelt met beeld en taal om de aandacht van je publiek vast te houden en maakt kennis met online adverteren. Je overweegt alle elementen die een post tot een goede post maken en doorbreekt je writersblock.

Deze training is in samenwerking met vooraanstaande content makers ontwikkeld en wordt gegeven door Joske van de Weg, docent communicatie bij Cibap en de bevlogen marketeers André van der Meulen en Thomas Siemonsma van het Marketingapparaat. Je mag dan ook volle bak rekenen op creativiteit en inspiratie. Tijdens de uitdagende opdrachten bouw je meteen aan toffe content. Zo kun je de volgende dag meteen shinen op de werkvloer!

Next Level Content in 5 dagdelen

Tijdens iedere training ga je creatief aan de slag met beeld en tekst. Maar ook met animatie, video en audio. Je gaat tevreden naar huis met een concrete opbrengst die je online kunt zetten. Ook tussen de trainingen door helpen we je. Als je vast dreigt te lopen, mag je een lifeline naar de trainers uitwerpen. Tussentijdse inspiratie gegarandeerd!

Dag 1
Deep dive in de doelgroep

 • Voor wie maak jij content?
 • Wat wil je bij hen bereiken en waar slaan zij op ‘aan’?
 • Wat betekent dat voor de onderwerpen die die jij wilt delen en voor de invalshoek je die kiest?

Dag 2
Bouwen aan je uitstraling

 • Waar staat je merk eigenlijk voor?
 • Wat wil je uitstralen bij je doelgroep en hoe sluit je daarbij aan?
 • Beeld en geluid van anderen en een kort lesje rechten
 • Je onderzoekt de tone of voice en analyseert de beelden die je inzet.

Dag 3
Bouwen aan rust

 • Vooruitdenken! Met welke thema’s ga je aan de slag?
 • Vooruitwerken! In batches content maken.
 • Content voor jouw boodschap op verschillende platforms.

Dag 4
Het hele jaar content

 • We bouwen aan een contentkalender – jouw merk door het jaar heen.
 • Je hebt een handige lijst met onderwerpen genaamd ‘hier kan ik wat mee’
 • Content voor jouw boodschap in de verschillende seizoenen.

Dag 5
Adverteren op de socials

 • Je bokst een advertentie in elkaar voor een social media platform
 • Review en analyseer jouw advertentie
 • Conversie, SEO, SEA; voeg deze termen toe aan jouw vocabulaire.
 • Budget; wat kost het en wat levert het op?

 

Praktisch

Minimum- & maximumaantal deelnemers
Trainingen kennen een minimum- en maximumaantal deelnemers. Zodra er voldoende deelnemers zijn hoor je direct of de training doorgaat. Wanneer een training niet doorgaat nemen we je inschrijving mee naar de eerstvolgende startdatum. Wel zo makkelijk. Door de kleine groepen blijft persoonlijke aandacht voor jou als deelnemer gegarandeerd.

Een inschrijving is definitief
Wanneer je jezelf inschrijft via onderstaand formulier is je inschrijving definitief. Het verkrijgen van wel/geen subsidie is geen reden tot kosteloze afmelding. Wil je jezelf onder voorbehoud van het toekennen van subsidie aanmelden? Klik dan hier.

Certificaat
Je ontvangt aan het einde van de training (bij het voldoende afronden van de eindopdracht en voldoende aanwezigheid) een Cibap Next badge/certificaat. 

Alle data op een rijtje

Startmoment: 6 november 2023
Sessie 2: 13 november 2023
Sessie 3: 20 november 2023
Sessie 4: 27 november 2023
Sessie 5: 4 december 2023

De trainingen zijn op maandagavond van 19.00 – 22.00 uur. De startdatum is de eerste les en zal in totaal 5 keer op maandag plaatsvinden met uitzondering van schoolvakanties.

Joske van de Weg
Docent Communicatie

Met een bos blonde krullen en een berg leven in de brouwerij heeft Joske haar strepen verdiend in het onderwijs. Van communicatie tot Nederlands en van personal branding tot presentatietechniek: Joske helpt bij het vinden van de woorden en beelden die passen bij het verhaal dat jij wilt vertellen.
Naast haar docentschap lost Joske voor stichting Queen of Hearts communicatievraagstukken op en is ze, zoals ze zelf zegt, op een missie om de wereld te veroveren. Mix Joskes kennis met het vakmanschap van vooraanstaande content makers en je weet: je contentskills zullen nooit meer hetzelfde zijn.

Schrijf je in!

Vul hieronder je gegevens in om je in te schrijven voor deze training.

Na inschrijving is er een plek voor je gereserveerd en hoor je zo snel mogelijk of de training voldoende deelnemers heeft en doorgaat.

Inschrijven onder voorbehoud van subsidie? Vraag dan eerst een offerte of STAP-bewijs aan via deze pagina en wacht tot de subsidie is toegekend. Zo voorkom je annuleringskosten. Na toekenning van de subsidie kun je je via het formulier hieronder definitief inschrijven. Wel zo handig dat je zeker weet dat de training (deels) wordt vergoed.