delen

In het kort

Streef jij naar het maken van unieke en onderscheidende content en durf jij over het randje te denken? In deze meerdaagse training zetten wij jouw creatieve brein aan. Samen met socialmedia-experts ga je aan de slag met content maken voor jouw bedrijf of klant en breng je het naar een ander level.

Minimum- en maximumaantal deelnemers
6-12

Prijs
€ 1.025 excl. 21% BTW

Inclusief
Koffie, thee & water
Cursusmateriaal
Certificaat

Tijd
19.00 – 22.00 uur

Locatie
Cibap Next, Zwolle

Startmomenten
7 oktober 2024

Aanbod rustig nalezen?

Download brochure

TIP! Schrijf je ook in voor Adobe Illustrator , Adobe InDesign en Adobe Photoshop. 

Aanmelden

Training Content Creator

In een snel veranderende wereld waarbij de ene innovatie de andere snel opvolgt, is (bij)scholing niet langer statisch, maar dynamisch. In kortere modules leer je bij Cibap Next je hele leven door. Wij geloven dat creatief denken en doen noodzakelijk is voor innovatie en vernieuwing. We vinden het fantastisch dat je hier bent en interesse hebt om jezelf verder te ontwikkelen. Hoe ga jij je carrière een boost geven? Op deze pagina lees je meer over de training Content creator. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op! Onderaan deze pagina vind je onze contactgegevens.

Wat je leert

Iedereen heeft er een mening over, maar als het om content gaat kijken ze allemaal jouw kant op. Ondertussen zie jij de response op jullie posts teruglopen, om over traffic nog maar te zwijgen. En de eindeloze lijst aan blogs van zelfverklaarde goeroes spreken elkaar met regelmaat tegen. Gelukkig biedt de training Content Creator van Cibap Next uitkomst.

Tijdens de training Content Creator leer je vanuit een doelgroepgerichte aanpak impactvolle content maken die waarde toevoegt aan de positionering van jouw organisatie. En nu horen we je denken ‘ga ik weer wurm geslagen worden met jargon en methodieken?’. Het korte antwoord daarop is: nee. Tijdens deze training gaan theorie en praktijk hand in hand met elkaar. Zo leer je het ene moment de filmtechnieken achter het maken van een reel en sta je het uur daarna zelf een talking-headvideo op te nemen met één van je medecursisten. Van concept-ontwikkeling tot creatie, van copywriting tot kanaalkeuze.

Omdat we allemaal zo van lijstjes houden. Wat komt tijdens de training Content Creator aan bod:

Conceptontwikkeling: leer hoe je boeiende concepten kunt uitwerken die bijdragen aan jou merkpositionering.

Doelgroepanalyse: begrijp wie je publiek is en hoe je content kunt afstemmen op hun behoeften en interesses.

Copywriting: je verpakt een mooie cadeau ook niet in een oude krant. Leer te schrijven op een aantrekkelijk manier die aansluit bij je doelgroep.

Content creëren: wat zijn tools die je kan inzetten om een goede reel te maken? Welke technieken en strategieën zet je in?

Kanaalkeuze: wat zijn de juiste kanalen voor jou? En hoe gebruik je deze op een optimale manier om jou doelstellingen te behalen.


Oké, oké maar waarom zou ik deze training volgen en mij niet een maand lang opsluiten om YouTube uit te spelen?:

Praktijkgericht leren: onze training benadrukt ‘learning by doing’ waarbij je aan de slag gaat met jouw eigen onderneming en bestaande case studies.

Trainers uit het werkveld: de training wordt gegeven door Marketingapparaat. Een full-service marketingbureau gespecialiseerd in contentcreatie met 15 jaar ervaring. Zij hebben de harde lessen al geleerd, zodat jij dat niet meer hoeft. Wel zo makkelijk.

Voor wie?
Deze training is perfect voor iedereen die serieus aan de slag wil met content creatie – van marketingprofessionals en ondernemers tot bloggers en social media influencers.

Praktisch

Trainingsmateriaal
Om deel te nemen aan dit trainingsprogramma heb je een eigen laptop waar een edit programma op kan draaien nodig en een mobiele telefoon. 

Minimum- & maximumaantal deelnemers
Trainingen kennen een minimum- en maximumaantal deelnemers. Zodra er voldoende deelnemers zijn hoor je direct of de training doorgaat. Wanneer een training niet doorgaat nemen we je inschrijving mee naar de eerstvolgende startdatum. Wel zo makkelijk. Door de kleine groepen blijft persoonlijke aandacht voor jou als deelnemer gegarandeerd.

Een inschrijving is definitief
Wanneer je jezelf inschrijft via onderstaand formulier is je inschrijving definitief. Het verkrijgen van wel/geen subsidie is geen reden tot kosteloze afmelding. Wil je jezelf onder voorbehoud van het toekennen van subsidie aanmelden? Klik dan hier.

Certificaat
Je ontvangt aan het einde van de training (bij het voldoende afronden van de eindopdracht en voldoende aanwezigheid) een Cibap Next badge/certificaat. 

Alle data op een rijtje

Startmoment: 7 oktober 2024
Sessie 2: 14 oktober 2024
Sessie 3: 21 oktober 2024
Sessie 4: 4 november 2024
Sessie 5: 11 november 2024

De trainingen zijn op maandagavond van 19.00 – 22.00 uur.

Thomas Siemonsma en Andre van der Meulen
Marketingstrateeg en trainers

Het Marketingapparaat bestaat uit André van der Meulen en Thomas Siemonsma, twee bevlogen marketeers met hun roots in de entertainmentindustrie. De flinke bak ervaring op gebied van branding, merkpositionering, advertising en commercie hebben we al voor diverse partijen in mogen zetten.

Schrijf je in!

Vul hieronder je gegevens in om je in te schrijven voor deze training.

Na inschrijving is er een plek voor je gereserveerd en hoor je zo snel mogelijk of de training voldoende deelnemers heeft en doorgaat.

Inschrijven onder voorbehoud van subsidie? Vraag dan eerst een offerte aan via deze pagina en wacht tot de subsidie is toegekend. Zo voorkom je annuleringskosten. Na toekenning van de subsidie kun je je via het formulier hieronder definitief inschrijven. Wel zo handig dat je zeker weet dat de training (deels) wordt vergoed.