delen

In het kort

Wil je aan de slag met visuele effecten en bewegende beelden, dan helpt de Adobe After Effects training je op weg om het programma snel en slim te gebruiken. Deze tweedaagse training is geschikt voor iedereen die aan de slag wil met Adobe After Effects ook als je nog geen ervaring hebt met de software. Een goede algemene omgang met computers en bestanden is vereist.

Minimum- en maximumaantal deelnemers
6-12

Prijs
€ volgt excl. 21% BTW

Inclusief
Lunch, koffie/thee & water
Cursusmateriaal
Certificaat

Duur
Twee klassikale dagen

Tijd
volgt

Locatie
Zwolle

Startmoment(en)
voorjaar 2023

TIP! Schrijf je ook in voor Adobe Photoshop, Adobe Illustrator
, Adobe InDesign. 

Aanmelden

Adobe After Effects training

In een snel veranderende wereld waarbij de ene innovatie de andere snel opvolgt is (bij)scholing niet langer statisch, maar dynamisch. In kortere modules leer je bij Cibap Next je hele leven door. wij geloven dat creatief denken en doen noodzakelijk is voor innovatie en vernieuwing. We vinden het fantastisch dat je hier bent en interesse hebt om jezelf verder te ontwikkelen. Hoe ga jij je carrière een boost geven? Op deze pagina lees je meer over de Adobe After Effects Training. Heb je vragen? We zijn bereikbaar. Onderaan deze pagina vind je onze contactgegevens.

Wat je leert

Creëer bewegende beelden en visuele effecten in een mum van tijd. In deze training leer je in 2 dagen alles wat je moet weten over animatie en video effec­ten met After Effects. Je leert je weg te vinden in de inter­face, te werken met lagen en vormen, projec­ten te organi­seren, bestanden te importeren van Illustrator en Photoshop, effecten toe te passen en nog veel meer!

Met de cursus After Effects Basis (Animatie & Video Effecten) leer je in 2 dagen de ins en outs van het programma After Effects. Dit veelzijdig programma wordt gebruikt door profes­sionals over de hele wereld voor elk type productie: van zakelijke, marketing- en muziekvideo’s tot documen­taires en speelfilms.
In deze cursus wordt aandacht besteed aan de interface, het makkelijk opzetten van composities en projecten door middel van gelaagdheid, het gebruik van Illustrator en Photoshop bestanden, animatie en de vele mogelijkheden met effecten die After Effects zo krachtig maken.

De training After Effects Basis (Animatie en Video Effecten) is bedoeld voor iedereen die (beter) met After Effects wil leren werken en zijn eigen animaties en effecten wil creëren. Deze kunnen worden gebruikt voor digitale media als commercials, bedrijfspresentaties, leaders, datavisua­li­satie en zelfs live-installaties.

Praktisch

Trainingsmateriaal
Om deel te nemen aan dit trainingsprogramma heb je een eigen laptop, een groot (tweede) scherm (bijvoorbeeld een tablet) en een licentie van Adobe Creative Cloud nodig. Heb je geen laptop? Laat het ons minimaal 5 werkdagen voor de startdatum weten. Dan doen we ons best dit voor je te faciliteren. Heb je geen licentie? Bestel deze dan via deze link.

De kosten van een Adobe licentie variëren en zijn afhankelijk van welk lidmaatschap je aanschaft. Het is ook mogelijk om eerst een proefversie van aan te schaffen. Let er hierbij op dat deze versie maar beperkte tijd te gebruiken is.

Het is prettig om met een muis te werken en een groot (of tweede) scherm is bij Adobe-programma’s geen overbodige luxe. Installeer vooraf de software (Adobe Creative Cloud en de gewenste programma’s), controleer of je inloggegevens voor je Adobe ID kloppen en of de software werkt.

Minimum & maximum aantal deelnemers
Trainingen kennen een minimum- en maximumaantal deelnemers. Zodra er voldoende deelnemers zijn hoor je direct of de training doorgaat. Wanneer een training niet doorgaat nemen we je inschrijving mee naar de eerstvolgende startdatum. Wel zo makkelijk. Door de kleine groepen blijft persoonlijke aandacht voor jou als deelnemer gegarandeerd.

Een inschrijving is definitief
Wanneer je jezelf inschrijft via onderstaand formulier is je inschrijving definitief. Het verkrijgen van wel/geen subsidie is geen reden tot kosteloze afmelding. Wil je jezelf onder voorbehoud van het toekennen van subsidie aanmelden? Klik dan hier.

Vereisten Laptop
Windows of Mac
Processor: 2,3 GHz Dual-Core Intel Core i5
RAM: 8 GB 2133 MHz LPDDR3
Bij voorkeur de Engelstalige versie van Illustrator

Certificaat
Je ontvangt aan het einde van de training (bij het voldoende afronden van de eindopdracht en voldoende aanwezigheid) een Cibap Next badge/certificaat. De Adobe trainingen worden altijd verzorgd door een Adobe Authorized trainer.

Alle data op een rijtje

Startmoment: voorjaar 2023

Heb je interesse?

Op dit moment zijn we nog bezig met de ontwikkeling van deze training. Meld je alvast aan via onderstaand aanmeldformulier of mail voor meer informatie naar info@cibapnext.nl.

    * Verplichte velden