delen

Datum: 17 juni 2024
Tijd: 19.30 – 22.00 uur (inloop vanaf 19.15 uur)
Locatie: Cibap Next, Zwolle
Voor wie? Iedereen die geïnteresseerd is in kunstmatige intelligentie en technologie

Aan dit event zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden

INSPIRATIEAVOND AI – Microsoft Copilot

Ontdek hoe Microsoft Copilot de toekomst van werk gaat transformeren tijdens onze inspiratieavond. Harm Korendijk, een expert op het gebied van kunstmatige intelligentie, leidt ons door de grensverleggende mogelijkheden van Copilot, een tool die naadloos is geïntegreerd in het gehele Microsoft-ecosysteem. Deze avond biedt een blik op hoe Copilot onze interactie met technologie zal vereenvoudigen, de manier waarop we werken zal optimaliseren en ons zal helpen efficiënter te zijn door intelligente ondersteuning in alle Microsoft-programma’s. Bereid je voor op een toekomst waarin A.I. een centrale rol speelt in elk aspect van je professionele leven.

Programma

19.15 – 19.30 uur: Inloop
19.30 – 21.00 uur: Inspiratiesessie Microsoft Copilot door Harm Korendijk – Ervaar hoe Copilot’s geavanceerde A.I.-technologieën de potentie hebben om je dagelijkse werkzaamheden te revolutioneren, met praktische voorbeelden van zijn integratie in Microsoft’s suite van producten.
21.00 – 22.00 uur: Netwerkborrel – Na de inspirerende sessie is er gelegenheid om te netwerken met andere professionals. Dit is het ideale moment om ideeën uit te wisselen, vragen te stellen en inzichten te delen over de toekomst van werken met A.I.
22.00 uur: Einde

De toegang is gratis, maar plaatsen zijn beperkt. Grijp deze kans om voorop te lopen in de digitale transformatie, geïnspireerd te worden door de nieuwste ontwikkelingen in AI, en te netwerken met gelijkgestemden.

Harm Korendijk

Harm Korendijk is trainer bij Cibap Next en deelt graag zijn kennis over kunstmatige intelligentie (AI). Met een bijzondere interesse in de mogelijkheden van Copilot. Als bestuurskundige en eigenaar van Korendijk AI, integreert hij AI in zijn dagelijkse werkzaamheden. Zijn pad naar AI begon met zijn hobby in cryptovaluta, wat hem motiveerde om AI-technologieën te verkennen en anderen te inspireren om ook AI te gaan gebruiken. In zijn presentaties behandelt Harm AI op een toegankelijke manier, gericht op praktische toepassingen en met oog voor de ethische overwegingen. Hij biedt inzichten in hoe Copilot en andere AI tools zoals ChatGPT kunnen worden ingezet voor verschillende professionele doeleinden. Zijn stijl is interactief, met aandacht voor actuele thema’s en praktijkvoorbeelden, waarbij hij streeft naar een evenwichtige benadering van AI.

Ik meld me aan!

We zien je graag op 17 juni tijdens de Inspiratieavond AI - Microsoft Copilot

Anderen bekeken ook

1skillsessie

Werken met AI – ChatGPT

Ontdek de kracht van ChatGPT

  • 7 oktober 2024
  • 19.00 - 21.30 uur
  • 12
Meer informatie
1skillsessie
Visualiseren met ai

Visualiseren met AI

Van verbeelding tot creatie met AI

  • 14 oktober 2024
  • 19.00 - 21.30 uur
  • 12
Meer informatie
1skillsessie

AI in het onderwijs

Ontdek de kracht van kunstmatige intelligentie

  • 30 september 2024
  • 19.00 - 21.30 uur
  • 20
Meer informatie