delen

In het kort

Sta je te popelen om echt aan de slag te gaan met de ongekende mogelijkheden van ChatGPT? Dan hebben we goed nieuws voor je! Cibap Next nodigt je graag uit voor een training ChatGPT.

Minimum- en maximumaantal deelnemers
7-12

Prijs
€ 159 excl. 21% BTW

Inclusief
Koffie, thee & water
Cursusmateriaal
Certificaat

Duur
1 klassikale avond

Tijd
19.00 – 21.30 uur

Locatie
Cibap Next, Zwolle

Datum
7 oktober 2024

Aanbod rustig nalezen?

Download brochure

Aanmelden

Werken met AI – ChatGPT

In een snel veranderende wereld waarbij de ene innovatie de andere snel opvolgt, is (bij)scholing niet langer statisch, maar dynamisch. In kortere modules leer je bij Cibap Next je hele leven door. Wij geloven dat creatief denken en doen noodzakelijk is voor innovatie en vernieuwing. We vinden het fantastisch dat je hier bent en interesse hebt om jezelf verder te ontwikkelen. Hoe ga jij je carrière een boost geven? Op deze pagina lees je meer over de training ChatGPT. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op! Onderaan deze pagina vind je onze contactgegevens.

Wat je leert

Tijdens deze boeiende training zal een ervaren expert je begeleiden bij het verkennen van de krachtige toepassingen van ChatGPT en de impact ervan op diverse industrieën en disciplines. Leer hoe je ChatGPT effectief kunt inzetten om boeiende en relevante inhoud te genereren, klantinteracties te verbeteren, lesplannen te schrijven en jouw algehele communicatiestrategie te versterken.

Wat kun je verwachten:

  • Je leert efficiënt code te schrijven voor andere AI tools zoals bijvoorbeeld de fotogenerator Midjourney.
  • We gaan aan de slag met het gebruik van plug-ins. Denk aan het uploaden van een pdf om hier een samenvatting van te maken. We zullen jou de nieuwste features laten zien.
  • Tijdens deze interactieve sessies brengen wij jouw vaardigheden met ChatGPT naar een Next level.

Deze training wordt gegeven door Lucas te Laak; pionier als het gaat om nieuwe ontwikkelingen binnen AI.

Voorkennis van ChatGPT is niet nodig, want de training start bij de basis. Of je nu een marketingprofessional, contentstrateeg, klantenservicemedewerker, communicatie-expert of docent bent, deze training biedt waardevolle kennis en praktische inzichten om jouw professionele doelen te verwezenlijken.

Praktisch

Trainingsmateriaal
Om deel te nemen aan dit trainingsprogramma heb je een OpenAI account nodig. Een betaalde versie van OpenAI ChatGPT (GPT-4) is een pre. We gaan ervan uit dat je werkt op een eigen laptop. Heb je geen laptop? Laat het ons dan weten, zodat we dit voor je kunnen faciliteren.

Minimum- & maximumaantal deelnemers
Trainingen kennen een minimum- en maximumaantal deelnemers. Zodra er voldoende deelnemers zijn hoor je direct of de training doorgaat. Wanneer een training niet doorgaat nemen we je inschrijving mee naar de eerstvolgende startdatum. Wel zo makkelijk. Door de kleine groepen blijft persoonlijke aandacht voor jou als deelnemer gegarandeerd.

Een inschrijving is definitief
Wanneer je jezelf inschrijft via onderstaand formulier is je inschrijving definitief. Het verkrijgen van wel/geen subsidie is geen reden tot kosteloze afmelding. Wil je jezelf onder voorbehoud van het toekennen van subsidie aanmelden? Klik dan hier.

Certificaat
Je ontvangt aan het einde van de training een Cibap Next badge/certificaat. 

Foto Lucas Holzhauer
Lucas te Laak
Docent Motion Design en AI

Lucas te Laak is een toegewijde docent aan het Cibap in Zwolle, waar hij studenten begeleidt in de creatieve industrie. Met een achtergrond in editing, motion graphics en camerawerk, heeft hij gewerkt aan projecten voor grote namen zoals RTL, BBC, de Europese Commissie en Spotify. Zijn passie voor technologie en creativiteit heeft hem ertoe geleid zich te verdiepen in de mogelijkheden van kunstmatige intelligentie (AI). Als pionier in de toepassing van AI in het onderwijs, gebruikt Lucas deze geavanceerde technologie om onder andere teksten, lesplannen en rubrics te creëren. Uiteraard is ook deze tekst mede geschreven door ChatGPT. Daarnaast experimenteert hij met innovatieve AI-tools zoals Adobe Firefly, Runway en Midjourney, waarmee hij de grenzen van visuele creativiteit verkent. Met een focus op hoe AI de creatieve industrie kan verrijken en veranderen, inspireert hij zowel collega’s als studenten om deze technologie te omarmen en te integreren in hun eigen praktijk.

Schrijf je in!

Vul hieronder je gegevens in om je in te schrijven voor deze training.

Na inschrijving is er een plek voor je gereserveerd en hoor je zo snel mogelijk of de training voldoende deelnemers heeft en doorgaat.

Inschrijven onder voorbehoud van subsidie? Vraag dan eerst een offerte aan via deze pagina en wacht tot de subsidie is toegekend. Zo voorkom je annuleringskosten. Na toekenning van de subsidie kun je je via het formulier hieronder definitief inschrijven. Wel zo handig dat je zeker weet dat de training (deels) wordt vergoed.

Anderen bekeken ook

1skillsessie
Visualiseren met ai

Visualiseren met AI

Ontgrendel de kunst van morgen met AI

  • 10 juni 2024
  • 19.00 - 21.30 uur
  • 12
Meer informatie