delen

In het kort

Ben je werkzaam in het onderwijs en enthousiast om de wereld van kunstmatige intelligentie te verkennen? Cibap Next heeft iets bijzonders voor je! We verwelkomen je graag bij onze AI-training specifiek gericht op educatieve professionals.

Minimum- en maximumaantal deelnemers
7-20

Prijs
€ 195 excl. 21% BTW

Inclusief
Koffie, thee & water
Cursusmateriaal
Certificaat

Duur
1 dagdeel

Tijd
14.00 – 16.30 uur (middag)
of
19.00 – 21.30 uur (avond)

Locatie
Cibap Next, Zwolle

Datum
30 september (avond)

Aanmelden

AI in het onderwijs

In een snel veranderende wereld waarbij de ene innovatie de andere snel opvolgt, is (bij)scholing niet langer statisch, maar dynamisch. In kortere modules leer je bij Cibap Next je hele leven door. Wij geloven dat creatief denken en doen noodzakelijk is voor innovatie en vernieuwing. We vinden het fantastisch dat je hier bent en interesse hebt om jezelf verder te ontwikkelen. Hoe ga jij je carrière een boost geven? Op deze pagina lees je meer over de training AI in het onderwijs. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op! Onderaan deze pagina vind je onze contactgegevens.

Wat je leert

Verken de impact van AI op het onderwijs in een boeiende training door Lucas te Laak, een expert in het integreren van AI binnen onderwijscontexten. Deze sessie biedt een diepgaande kijk op hoe innovatieve AI-tools zoals ChatGPT, Gemini, en Perplexity het onderwijs kunnen transformeren. Je leert praktische toepassingen van AI voor het verrijken van lesplannen en het personaliseren van de leerervaring. Lucas deelt zijn uitgebreide kennis en ervaringen, en biedt hands-on voorbeelden om je te laten zien hoe je AI kunt benutten in jouw onderwijspraktijk. Deze workshop is toegankelijk voor alle niveaus en biedt waardevolle inzichten om de potentie van AI in het onderwijs volledig te benutten.

Praktisch

Trainingsmateriaal
Om deel te nemen aan dit trainingsprogramma heb je een OpenAI account nodig. Een betaalde versie van OpenAI ChatGPT (GPT-4) is een pre. We gaan ervan uit dat je werkt op een eigen laptop. Heb je geen laptop? Laat het ons dan weten, zodat we dit voor je kunnen faciliteren.

Minimum- & maximumaantal deelnemers
Trainingen kennen een minimum- en maximumaantal deelnemers. Zodra er voldoende deelnemers zijn hoor je direct of de training doorgaat. Wanneer een training niet doorgaat nemen we je inschrijving mee naar de eerstvolgende startdatum. Wel zo makkelijk. Door de kleine groepen blijft persoonlijke aandacht voor jou als deelnemer gegarandeerd.

Een inschrijving is definitief
Wanneer je jezelf inschrijft via onderstaand formulier is je inschrijving definitief. Het verkrijgen van wel/geen subsidie is geen reden tot kosteloze afmelding. Wil je jezelf onder voorbehoud van het toekennen van subsidie aanmelden? Klik dan hier.

Certificaat
Je ontvangt aan het einde van de training een Cibap Next badge/certificaat. 

We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen op 30 september bij Cibap Next. Vergeet niet om jouw nieuwsgierigheid en enthousiasme mee te nemen, want we gaan samen een inspirerende en interactieve sessie tegemoet!

Foto Lucas Holzhauer
Lucas te Laak
Docent Motion Design en AI

Lucas te Laak is een toegewijde docent aan het Cibap in Zwolle, waar hij studenten begeleidt in de creatieve industrie. Met een achtergrond in editing, motion graphics en camerawerk, heeft hij gewerkt aan projecten voor grote namen zoals RTL, BBC, de Europese Commissie en Spotify. Zijn passie voor technologie en creativiteit heeft hem ertoe geleid zich te verdiepen in de mogelijkheden van kunstmatige intelligentie (AI). Als pionier in de toepassing van AI in het onderwijs, gebruikt Lucas deze geavanceerde technologie om onder andere teksten, lesplannen en rubrics te creëren. Uiteraard is ook deze tekst mede geschreven door ChatGPT. Daarnaast experimenteert hij met innovatieve AI-tools zoals Adobe Firefly, Runway en Midjourney, waarmee hij de grenzen van visuele creativiteit verkent. Met een focus op hoe AI de creatieve industrie kan verrijken en veranderen, inspireert hij zowel collega’s als studenten om deze technologie te omarmen en te integreren in hun eigen praktijk.

Schrijf je in!

Vul hieronder je gegevens in om je in te schrijven voor deze training.

Na inschrijving is er een plek voor je gereserveerd en hoor je zo snel mogelijk of de training voldoende deelnemers heeft en doorgaat.

Inschrijven onder voorbehoud van subsidie? Vraag dan eerst een offerte aan via deze pagina en wacht tot de subsidie is toegekend. Zo voorkom je annuleringskosten. Na toekenning van de subsidie kun je je via het formulier hieronder definitief inschrijven. Wel zo handig dat je zeker weet dat de training (deels) wordt vergoed.