delen

In het kort

Sta je te popelen om aan de slag te gaan met de ongekende mogelijkheden van Microsoft Copilot? Dan hebben we goed nieuws voor je! Cibap Next nodigt je graag uit voor een training Microsoft Copilot.

Minimum- en maximumaantal deelnemers
7-13

Prijs
€ 195 excl. 21% BTW

Inclusief
Koffie, thee & water
Cursusmateriaal
Certificaat

Duur
1 klassikale ochtend

Tijd
09.00 – 12.00 uur

Locatie
Cibap Next, Zwolle

Datum
21 oktober 2024

Aanmelden

Werken met AI – Microsoft Copilot

In een snel veranderende wereld waarbij de ene innovatie de andere snel opvolgt, is (bij)scholing niet langer statisch, maar dynamisch. In kortere modules leer je bij Cibap Next je hele leven door. Wij geloven dat creatief denken en doen noodzakelijk is voor innovatie en vernieuwing. We vinden het fantastisch dat je hier bent en interesse hebt om jezelf verder te ontwikkelen. Hoe ga jij je carrière een boost geven? Op deze pagina lees je meer over de training Microsoft Copilot. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op! Onderaan deze pagina vind je onze contactgegevens.

Wat je leert

Ontdek hoe Microsoft Copilot de toekomst van werk gaat transformeren. Tijdens deze training zal een ervaren expert je begeleiden bij het verkennen van de grensverleggende mogelijkheden van Microsoft Copilot, een tool die naadloos is geïntegreerd in het gehele Microsoft-ecosysteem. Leer hoe je Microsoft Copilot effectief kunt inzetten om de manier waarop we werken te optimaliseren en ons zal helpen efficiënter te zijn door intelligente ondersteuning in alle Microsoft-programma’s. Bereid je voor op een toekomst waarin AI een centrale rol speelt in elk aspect van je professionele leven.

Wat kun je verwachten:

 • Praktisch gebruik van Copilot: Je leert optimaal gebruik maken van Copilot in Word, Excel, Outlook en Powerpoint.
 • Interactieve sessie: Tijdens deze interactieve sessie brengen wij jouw vaardigheden met Microsoft Copilot naar een hoger niveau.
 • Praktijkvoorbeelden: Ontdek praktijkgerichte voorbeelden die je direct kunt toepassen in jouw werkomgeving.

Deze training wordt gegeven door Harm Korendijk, een pionier op het gebied van nieuwe ontwikkelingen binnen AI. Harm heeft jarenlange ervaring met het integreren van AI-tools in bedrijfsprocessen en weet als geen ander hoe je deze technologieën effectief kunt benutten.

Voorkennis van Microsoft Copilot is niet nodig, want de training start bij de basis. Of je nu een marketingprofessional, contentstrateeg, klantenservicemedewerker, communicatie-expert of docent bent, deze training biedt waardevolle kennis en praktische inzichten om jouw professionele doelen te verwezenlijken.

Praktisch

Trainingsmateriaal
Om deel te nemen aan dit trainingsprogramma heb je een Microsoft account nodig. Een abonnement op Microsoft 365 (inclusief Microsoft Copilot) is een pre. We gaan ervan uit dat je werkt op een eigen laptop. Heb je geen laptop? Laat het ons dan weten, zodat we dit voor je kunnen faciliteren. Je ontvangt alle benodigde trainingsmaterialen digitaal, zodat je deze altijd bij de hand hebt.

Minimum- & maximumaantal deelnemers
Trainingen kennen een minimum- en maximumaantal deelnemers. Zodra er voldoende deelnemers zijn hoor je direct of de training doorgaat. Wanneer een training niet doorgaat nemen we je inschrijving mee naar de eerstvolgende startdatum. Wel zo makkelijk. Door de kleine groepen blijft persoonlijke aandacht voor jou als deelnemer gegarandeerd.

Een inschrijving is definitief
Wanneer je jezelf inschrijft via onderstaand formulier is je inschrijving definitief. Het verkrijgen van wel/geen subsidie is geen reden tot kosteloze afmelding. Wil je jezelf onder voorbehoud van het toekennen van subsidie aanmelden? Klik dan hier.

Certificaat
Je ontvangt aan het einde van de training een Cibap Next badge/certificaat. 

Harm Korendijk

Harm Korendijk is trainer bij Cibap Next en deelt graag zijn kennis over kunstmatige intelligentie (AI). Met een bijzondere interesse in de mogelijkheden van Copilot. Als bestuurskundige en eigenaar van Korendijk AI, integreert hij AI in zijn dagelijkse werkzaamheden. Zijn pad naar AI begon met zijn hobby in cryptovaluta, wat hem motiveerde om AI-technologieën te verkennen en anderen te inspireren om ook AI te gaan gebruiken. In zijn presentaties behandelt Harm AI op een toegankelijke manier, gericht op praktische toepassingen en met oog voor de ethische overwegingen. Hij biedt inzichten in hoe Copilot en andere AI tools zoals ChatGPT kunnen worden ingezet voor verschillende professionele doeleinden. Zijn stijl is interactief, met aandacht voor actuele thema’s en praktijkvoorbeelden, waarbij hij streeft naar een evenwichtige benadering van AI.

Schrijf je in!

Vul hieronder je gegevens in om je in te schrijven voor deze training.

Na inschrijving is er een plek voor je gereserveerd en hoor je zo snel mogelijk of de training voldoende deelnemers heeft en doorgaat.

Inschrijven onder voorbehoud van subsidie? Vraag dan eerst een offerte aan via deze pagina en wacht tot de subsidie is toegekend. Zo voorkom je annuleringskosten. Na toekenning van de subsidie kun je je via het formulier hieronder definitief inschrijven. Wel zo handig dat je zeker weet dat de training (deels) wordt vergoed.

Anderen bekeken ook

1skillsessie
Visualiseren met ai

Visualiseren met AI

Van verbeelding tot creatie met AI

 • 14 oktober 2024
 • 19.00 - 21.30 uur
 • 12
Meer informatie
1skillsessie

Werken met AI – ChatGPT

Ontdek de kracht van ChatGPT

 • 7 oktober 2024
 • 19.00 - 21.30 uur
 • 12
Meer informatie
1skillsessie

AI in het onderwijs

Ontdek de kracht van kunstmatige intelligentie

 • 30 september 2024
 • 19.00 - 21.30 uur
 • 20
Meer informatie