Welkom bij onze SketchUp Tutorial!

Een gratis kijkje in onze basistraining

Jouw waanzinnige interieur -of tuinontwerp laten zien aan potentiële klanten? Op een professionele manier? Dat kan! Met SketchUp Pro . Een 3D tekenprogramma waarmee je, als je het eenmaal onder de knie hebt, eenvoudig prachtige ontwerpen kunt maken en presenteren. Het is al jaren een populaire, veelgebruikte tool onder bijvoorbeeld interieurstylisten en architecten. Maak kennis met SketchUp Pro via onze GRATIS SketchUp tutorial!


Bekijk de gratis tutorial

Krijg direct toegang tot de SketchUp tutorial

Bekijk onze SketchUp tutorial en…

…proef de mogelijkheden en verschillende manieren van werken met SketchUp Pro . Pas de tips en tricks direct toe in de praktijk en maak je klanten blij met een prachtig basisontwerp. En let op; werken met SketchUp Pro werkt verslavend!

Wat ga je leren met de tutorialvideo?

Maak in de tutorialvideo niet alleen kennis met SketchUp Pro , maar ook met Gerben Pol; gecertificeerd SketchUp Pro trainer en al jaren fan van dit programma. De tutorial bestaat uit 3 onderdelen en Gerben laat je, met veel enthousiasme, het volgende zien:

1.

Basiselementen

In het eerste deel legt Gerben je een aantal basisprincipes van het programma uit. Bijvoorbeeld over de instelling van de werkbalken, de juiste manier van navigeren en hoe je tekent in het werkveld. Onmisbare basics dus!

2.

Maken van een interieurplan

In het tweede deel laat Gerben je zien hoe je een tof interieurplan op basis van een Funda- plattegrond ontwerpt, geheel in 3D. Alles begint met het uitzetten van de juiste lijnen en goede schaalverdeling.

3.

Presenteer je ontwerp

Op een manier die indruk maakt! In een strakke 3D lay-out en met alle details die je aangebracht hebt in het design. Vergroot de details uit, zodat je kunt laten zien dat je overal aan hebt gedacht.

Ready? Let’s go!

Doe mee en leer 3D tekenen

“Met SketchUp Pro til je jouw skills naar een hoger niveau”

SketchUp tutorial gevolgd?

Dan vertellen we je graag nog veel meer over alle in’s en out’s van SketchUp Pro . De mogelijkheden van het programma zijn veelzijdig én inspirerend. Net als onze tips, mails en informatie over de Cibap Next officiële SketchUp Pro basistraining.

Naar de basistraining

Een echte SketchUp pro worden? Meld je dan snel aan voor onze SketchUp Pro basistraining 

Jan Reijmerink

RECENT WERK


Facebook-f


Youtube


Instagram


Linkedin-in

Ik had de training rondom SketchUp Pro bij Cibap Next al langer op de radar, omdat dit 3D-programma me mateloos boeit’

Lees het volledige interview

Laat je inspireren!

Vul je gegevens in en ontvang direct de inspirerende tutorial gratis in je mailbox!

What’s
—Next?

Wil jij direct op de hoogte zijn van nieuwe toevoegingen in ons aanbod? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt al het nieuws rond Cibap Next, plus een selectie van inspirerende artikelen over nieuwe creativiteit, in je mailbox!