delen

In het kort

Transformeer je visie in verbluffende 3D-realiteit met Unlit Studio: dé tool die de snelheid en innovatie uit de gamewereld naar interieurontwerp brengt. Maak de sprong naar professionele 3D-visualisatie met onze interactieve training voor gevorderden in Unlit Studio. Meester in licht, kleur en HDRI-omgevingen, jij wordt de architect van adembenemende ruimtes.

Minimum- en maximumaantal deelnemers
8-12

Prijs
€ 295 excl. 21% BTW

Inclusief
Koffie/thee & water
Cursusmateriaal
Digitaal certificaat

Duur
1 avond + online leeromgeving

Tijd
19.00 – 22.00 uur

Locatie
Cibap Next, Zwolle

Startmoment(en)
15 april 2024

TIP! Schrijf je ook in voor de SketchUp Pro basis en gevorderden training.

Aanmelden

Unlit Studio gevorderdentraining

In een snel veranderende wereld waarbij de ene innovatie de andere snel opvolgt is (bij)scholing niet langer statisch, maar dynamisch. In kortere modules leer je bij Cibap Next je hele leven door. wij geloven dat creatief denken en doen noodzakelijk is voor innovatie en vernieuwing. We vinden het fantastisch dat je hier bent en interesse hebt om jezelf verder te ontwikkelen. Hoe ga jij je carrière een boost geven? Op deze pagina lees je meer over de Unlit Studio training. Heb je vragen? We zijn bereikbaar. Onderaan deze pagina vind je onze contactgegevens.

Wat je leert

Ontdek de wereld van professionele 3D-visualisatie met Unlit Studio gevorderden. Heb jij de basis van Unlit Studio onder controle en wil je met de Pro-licentie gaan werken? Dan is deze training perfect voor jou! In de interactieve gevorderdentraining leer je snel en efficiënt ruimtes importeren en aanpassen. Krijg volledige controle over zonlicht en belichting, en breng je scènes tot leven met geavanceerde verlichtings- en renderingtechnieken, inclusief Pathtracer. Aan het einde van deze training beheers je niet alleen de basis van exposure, vignette en kleurmanagement, maar ben je ook in staat om adembenemende beelden te creëren in HDRI-omgevingen.

Samen met trainer en ruimtelijk vormgever Renske Meester ga je aan de slag om jouw 3D teken skills naar een hoger niveau te tillen. Zij leert je om in oplossingen te denken en staat klaar voor jouw vragen.

Unlit is geschikt voor interieurprofessionals en bouwprofessionals. Denk hier met name aan woonwinkels, stylisten, (interieur) architecten, makelaars en bouwbedrijven. In de gevorderdentraining ga je verder in op wat het 3D-visualisatie programma Unlit Studio te bieden heeft.

Praktisch

Trainingsmateriaal

De Unlit Studio training voor gevorderden kan gevolgd worden als de basistraining bij Cibap Next afgerond is. Mocht je de basistraining niet gevolgd hebben, maar verwacht je wel voldoende kennis te hebben om te starten met de gevorderdentraining, neem dan contact met ons op.

Tijdens de training kun je gebruik maken van de Unlit Professional licentie. Wanneer je op je eigen laptop werkt, dien je een eigen licentie van Unlit aan te schaffen. Klik hier voor de licenties en klik hier voor de hardware eisen. Een alternatief op het aanschaffen van een laptop is Shadow (maandelijks opzegbaar).

Voorafgaand krijg je toegang tot de online leeromgeving om kennis te maken met de basisprincipes van Unlit Studio en om je voor te bereiden op de meer geavanceerde training. Deze voorafgaande training is essentieel om het meeste uit de training te halen, dus zorg ervoor dat je deze volgt voordat je naar de klassikale training komt.

Minimum & maximum aantal deelnemers
Trainingen kennen een minimum- en maximumaantal deelnemers. Zodra er voldoende deelnemers zijn hoor je direct of de training doorgaat. Wanneer een training niet doorgaat nemen we je inschrijving mee naar de eerstvolgende startdatum. Wel zo makkelijk. Door de kleine groepen blijft persoonlijke aandacht voor jou als deelnemer gegarandeerd.

Een inschrijving is definitief
Wanneer je jezelf inschrijft via onderstaand formulier is je inschrijving definitief. Het verkrijgen van wel/geen subsidie is geen reden tot kosteloze afmelding. Wil je jezelf onder voorbehoud van het toekennen van subsidie aanmelden? Klik dan hier.

Certificaat
Je ontvangt aan het einde van de training (bij het voldoende afronden van de eindopdracht en voldoende aanwezigheid) een digitaal certificaat / open badge. 

Alle data op een rijtje

Skillsessie: 15 april 2024

Aanmelden

Vragen?

We zijn bereikbaar! info@cibapnext.nl of 038-2004340

 

Renske Meester
Ruimtelijk vormgever en trainer

Renske Meester heeft ervaring op verschillende gebieden wat betreft interieur. Zo bedacht ze de customer experience  als visual merchandiser, daarna was ze werkzaam als beursstand ontwerper voor beurzen wereldwijd en richtte ze showrooms in volgens de laatste trends. Naast het geven van deze training ontwerpt ze nu interieurs & tuinen voor particulieren. De mix van praktijkervaring en de gebruiksvriendelijkheid van Unlit, gaan er voor zorgen dat jouw 3D-visualisaties je klanten gaan verassen met een fotorealistisch eindresultaat.

Schrijf je in!

Vul hieronder je gegevens in om je in te schrijven voor deze training.
Na inschrijving is er een plek voor je gereserveerd en hoor je zo snel mogelijk of de training voldoende deelnemers heeft en doorgaat.

Inschrijven onder voorbehoud van subsidie? Vraag dan eerst een offerte aan via deze pagina en wacht tot de subsidie is toegekend. Zo voorkom je annuleringskosten. Na toekenning van de subsidie kun je je via het formulier hieronder definitief inschrijven. Wel zo handig dat je zeker weet dat de training (deels) wordt vergoed.