delen

In het kort

Met SketchUp Pro LayOut maak je visuals geheel in eigen stijl en voeg graphics, logo’s, patroonvullingen, sjablonen en meer toe. Met een moodboard voeg jij alle onderdelen samen. Voor het maken van een presentatie hoef jij niet meer over te schakelen naar een ander programma, waarmee je een hoop tijd uitspaart. Posters, billboards of folders? LayOut kan je presentatie in elke gewenste resolutie afdrukken en exporteren. Je kunt starten met het deze specialisatie wanneer je bij Cibap Next de SketchUp basis- en gevorderden training hebt afgerond. 

Minimum- en maximumaantal deelnemers
7-10

Prijs
€ 649 excl. 21% BTW

Inclusief
Lunch, koffie/thee & water
Cursusmateriaal
Certificaat

Duur
Twee klassikale dagen + online voorbereiding (blended learning) ca. 6-7 uur per module

Tijd
09.00-16.00 uur

Locatie
Cibap Next, Zwolle

Startmoment(en)
8 oktober 2024

Aanbod rustig nalezen?

DOWNLOAD BROCHURE

TIP! Schrijf je hier direct ook in voor de SketchUp specialisatie BIM in Trimble Connect.

Aanmelden

SketchUp Pro specialisatie Layout

“Ik had de training rondom SketchUp Pro bij Cibap Next al langer op de radar, omdat dit 3D-programma me mateloos boeit” – Jan Reijmerink
lees het volledige interview

In een snel veranderende wereld waarbij de ene innovatie de andere snel opvolgt is (bij)scholing niet langer statisch, maar dynamisch. In kortere modules leer je bij Cibap Next je hele leven door. wij geloven dat creatief denken en doen noodzakelijk is voor innovatie en vernieuwing. We vinden het fantastisch dat je hier bent en interesse hebt om jezelf verder te ontwikkelen. Hoe ga jij je carrière een boost geven? Op deze pagina lees je meer over de SketchUp specialisatie Layout. Heb je vragen? We zijn bereikbaar. Onderaan deze pagina vind je onze contactgegevens.

Wat je leert in de layout specialisatie

Met SketchUp Pro LayOut neem jij anderen mee in jouw ontwerp. In deze aanvullende SketchUp applicatie laat jij in één model de (technische) details van onderdelen zien, terwijl je het ontwerp in de juiste schaal presenteert. Moet je iets aanpassen? In LayOut worden de veranderingen overal doorgevoerd, waardoor je efficiënt te werk kunt gaan en fouten uitsluit. 

Maak je visuals geheel in eigen stijl en voeg graphics, logo’s, patroonvullingen, sjablonen en meer toe. Met een moodboard voeg jij alle onderdelen samen. Voor het maken van een presentatie hoef jij niet meer over te schakelen naar een ander programma, waarmee je een hoop tijd uitspaart. Posters, billboards of folders? LayOut kan je presentatie in elke gewenste resolutie afdrukken en exporteren. 

Kortom: met SketchUp Pro LayOut maak jij in een handomdraai een professioneel presentatiedocument voor klanten of partners, zodat je hen van A tot Z mee kunt nemen in jouw ontwerp! 

 • Voorbereiden projecten
 • Toepassen instellingen
 • Toepassing viewports
 • Gedetailleerde werktekeningen
 • Moodboards
 • Presentaties voor social media
 • Clipping masks
 • Scaled Drawing
 • Export mogelijkheden
 • Rapportages
 • Werken in lagen

Praktisch

Trainingsmateriaal
Om deel te nemen aan dit trainingsprogramma heb je een eigen laptop en een licentie van SketchUp Pro nodig. Heb je geen laptop? Laat het ons minimaal 5 werkdagen voor de startdatum weten. Dan doen we ons best dit voor je te faciliteren. Heb je geen licentie? Bestel deze dan via SketchUp Pro in de online leeromgeving van Cibap Next of bestel het via deze link. Het is ook mogelijk om eerst een proefversie van SketchUp Pro aan te schaffen. Let er hierbij op dat deze versie maar beperkte tijd te gebruiken is. Klik hier voor de SketchUp Pro proefversie.

Minimum & maximum aantal deelnemers
Trainingen kennen een minimum- en maximumaantal deelnemers. Zodra er voldoende deelnemers zijn hoor je direct of de training doorgaat. Wanneer een training niet doorgaat nemen we je inschrijving mee naar de eerstvolgende startdatum. Wel zo makkelijk. Door de kleine groepen blijft persoonlijke aandacht voor jou als deelnemer gegarandeerd.

Een inschrijving is definitief
Wanneer je jezelf inschrijft via onderstaand formulier is je inschrijving definitief. Het verkrijgen van wel/geen subsidie is geen reden tot kosteloze afmelding. Wil je jezelf onder voorbehoud van het toekennen van subsidie aanmelden? Klik dan hier.

Blended learning
De SketchUp Pro specialisatie layout is een combinatie van een online leeromgeving ter voorbereiding op de twee intensieve, klassikale lesdagen. Tussen de lessen zit minimaal 2 weken, zodat je tussendoor alle tijd hebt om te oefenen en alle geleerde lesstof zelfstandig te bestuderen. Uiteraard is de trainer bij tussentijdse vragen ook bereikbaar voor jou. Voordat je start met de klassikale trainingsdagen rond je eerst de online training af. Zo heb je de basisvaardigheden voor deze module onder de knie. Gemiddeld is de studiebelasting ter voorbereiding op de klassikale lesdagen 6-7 uur. Na definitieve inschrijving ontvang je uiterlijk 2 weken voor de start van de training de inloggegevens van de online leeromgeving. 

Certificaat
Je ontvangt aan het einde van de training (bij het voldoende afronden van de eindopdracht en voldoende aanwezigheid) een Cibap Next badge/certificaat. Het trainingsaanbod van SketchUp Pro is een samenwerking tussen Cibap Next en Eurosafe. Eurosafe is één van de authorized trainingcentra van SketchUp Nederland en de enige in Noordoost-Nederland. De SketchUp Pro trainingen worden altijd verzorgd door een gecertificeerde trainer van SketchUp Pro Nederland.

Alle data op een rijtje

Startmoment: 8 oktober 2024
Sessie 2: 15 oktober 2024

Aanmelden

Vragen?

 

We zijn bereikbaar! info@cibapnext.nl of 038-2004340

 

Gerben Pol
Gecertificeerd trainer

Het trainingsaanbod van SketchUp Pro is een samenwerking van Cibap Next met Eurosafe. Eurosafe is één van de authorized training centers van SketchUp Nederland, de enige in Noordoost-Nederland. De SketchUp Pro training wordt verzorgd door een certified trainer van SketchUp Pro Nederland.

Schrijf je in!

Vul hieronder je gegevens in om je in te schrijven voor deze training.
Na inschrijving is er een plek voor je gereserveerd en hoor je zo snel mogelijk of de training voldoende deelnemers heeft en doorgaat.

Inschrijven onder voorbehoud van subsidie? Vraag dan eerst een offerte aan via deze pagina en wacht tot de subsidie is toegekend. Zo voorkom je annuleringskosten. Na toekenning van de subsidie kun je je via het formulier hieronder definitief inschrijven. Wel zo handig dat je zeker weet dat de training (deels) wordt vergoed.