Project T  T = talent

Werken aan je persoonlijke ontwikkeling, ontdekken van je eigen talent en het (leren) inzetten van je creatieve skills, dat is Project T.  Na een half jaar weet jij wat voor jou de beste keuzes zijn en ben je er klaar voor om die te maken. Zo creëer je de toekomst die bij jou past!

Project T =

 


Waar word je gelukkig van? Waar ben je goed in? En wat heeft de wereld nodig?

Als die aspecten samenkomen dan kom je in een heerlijke flow en maak je van je passie je beroep. In Project T gaan we samen op zoek naar jouw eigen flow. Je krijgt inzicht in je persoonlijkheid en je creatieve skills en je leert je daarin verder te ontwikkelen.

We doen dit door:

Na afloop van het traject weet je wat je talent is,  hoe je je creatieve skills kunt inzetten en kun je een onderbouwde keuze maken voor een baan of een vervolgopleiding.

Hoe doen we dit? Wat kan je verwachten?

De kickoffdagen vinden plaats van woensdagmiddag t/m vrijdagochtend.
De masterclasses en de coachingssessies zijn op donderdagen.

Project T is er voor jou als je…

Wat vragen wij van jou?         

Als je je aanmeldt voor Project T word je uitgenodigd voor een intakegesprek. We vragen een gerichte motivatie. Dat doen we omdat het programma van jou een tijdsinvestering vraagt, de wil om uit je comfortzone te stappen en de intentie om het hele programma te volgen. Hiervoor krijg je begeleiding van een van onze professionele trainers.
Enthousiast? Meld je dan aan voor Project T!

Investering

De totale kosten voor Project T zijn €1.080,-.
(inclusief eten en drinken tijdens kick off en lunch gedurende de donderdagsessies).

Meer info?  Neem contact op via het onderstaande formulier.

Het streven is om de eerst volgende groep in de eerste week van maart 2021 van start te laten gaan.  We houden de ontwikkelingen rondom de coronamaatregelen nauwlettend in de gaten.

Yes! Dit is iets voor mij!

Meld je hier aan. Ontvang je graag meer informatie?
Mail jouw vragen naar de coach van Project T: Dian Winkel

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Project T wordt aangeboden door Cibap Next in samenwerking met Droom van Zwolle: een partner met veel ervaring in talentontwikkelprogramma’s.