project T =
TIME OUT VOOR
JE TOEKOMST

Project T is een half jaar werken aan je persoonlijke ontwikkeling én je creatieve skills, met begeleiding op maat. Zo kies je de toekomst die bij je past en ben jij straks klaar om een goede start te maken!

Project T =

Wat doe je voor werk? Waar word je gelukkig van? Waar ben je goed in? En wat heeft de wereld nodig? 

Als die vier aspecten samenkomen dan kom je in een heerlijke flow en maak je van je passie je beroep. In Project T gaan we samen op zoek naar jouw eigen flow. Je krijgt inzicht in je persoonlijkheid en je creatieve skills en leert je daarin verder te ontwikkelen. Na afloop van het traject kun je een onderbouwde keuze maken voor een baan of een vervolgopleiding.

Project T is er voor jou als je..

Wat vragen wij van jou?

Als je je aanmeldt voor Project T word je uitgenodigd voor een intakegesprek. We vragen een gerichte motivatie. Dat doen we omdat het programma van jou een tijdsinvestering vraagt, de wil om uit je comfortzone te stappen en de intentie om het hele programma te volgen. Hiervoor krijg je begeleiding van een van onze professionele trainers.
Enthousiast? Meld je dan aan voor Project T! Voor de lichting van oktober 2020 geldt: vol is vol.

Investering

De totale kosten voor Project T zijn €1.080,- (incl. driedaagse training inclusief eten/drinken, zeven trainingsdagen, excl. eventuele materialen/museabezoeken).

Belangrijke tip

De kosten van Project T kunnen (deels) vergoed worden uit het Ontwikkelfonds Regio Zwolle. Aan de financiering van cursussen, trainingen en opleidingen door het Ontwikkelfonds zijn voorwaarden verbonden: de individuele aanvrager woont in een van de 19 deelnemende gemeenten van Regio Zwolle en heeft voorafgaand een gesprek met een loopbaancoach van Leren en Werken. De opleiding wordt aangeboden door een erkende instelling en wordt voor de start van de scholing ingediend. De vergoeding wordt rechtstreeks aan de opleider betaald en de hoogte van vergoeding hangt af het ontwikkelplan dat samen met de loopbaancoach wordt opgesteld. Alle voorwaarden, ook voor werkgevers, staan op www.upgradejezelfregiozwolle.nl.

Yes! Dit is iets voor mij!

Meer weten of je aanmelden voor Project T? Stuur ons een berichtje!

Welke dag heeft jouw voorkeur om Project-T te volgen?

Project T wordt aangeboden door Cibap Next in samenwerking met Droom van Zwolle: een partner met veel ervaring in talentontwikkelprogramma’s.