Op This is Next, het kennisplatform van Cibap Next, vind je naast interviews en informatie ook een actuele lijst met kijk-, lees- en luistertips. Een driewekelijkse round-up van de meest interessante trends, ontwikkelingen en analyses op het gebied van nieuwe creativiteit. Wil je dit overzicht (en heel veel andere interessante content) direct in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de This is Next e-mailnieuwsbrief!


Hans Biesheuvel en Arko van Brakel

Podcast ONL voor Ondernemers

In deze podcast een Q&A met Hans Biesheuvel en Arko van Brakel over ondernemen in Coronatijd én daarna. Hoe ga je om met gecancelde orders en lange betalingstermijnen? En gaan we straks echt anders werken als de crisis straks achter de rug is? Hoe maak je je bedrijf minder kwetsbaar?


Hans Biesheuvel: ‘Overleven en vernieuwen’

Podcast ONL voor Ondernemers

In deze podcast beantwoordt Hans Biesheuvel, samen met experts, ondernemersvragen over de Coronacrisis. Over de uitdagingen van notariële zaken op afstand en de kansen voor vernieuwing die de crisis biedt. En heeft videobellen definitief zijn intrede gedaan in ons leven?


Jacco Vonhof: ‘Nederland past niet in een spreadsheet, luister ook naar

individuele ondernemers’
Podcast The Situation Room

Waarom persoonlijke verhalen, van ondernemers én hun partners, er toe doen. Jacco Vonhof, voorzitter MKB-Nederland beantwoordt vragen in The Situation Room van Knyfe. Over sturen en leidinggeven op macro- en microniveau, over ondernemend zijn en ondernemer zijn en over wat hij ziet en hoort in MKB-Nederland.


Hoe creatieve bureaus en merken sterker uit de Coronacrisis kunnen komen

Artikel Adformatie

Wat kunnen merken en creatieve bureaus doen in reactie op veranderd gedrag en hoe voegen ze waarde toe om sterk uit de crisis te komen? Stijgers en dalers en de manier waarop ze hun marketing-  en communicatieactiviteiten aanpassen op de nieuwe realiteit.


Marco Aarnink over leiderschap in crisistijd

Koffiecollege De Ondernemer

Wat als de situatie in één klap helemaal omslaat en jij daar niets aan kan veranderen? Dan rest niets anders dan zo snel mogelijk anticiperen op de nieuwe werkelijkheid. Zorgen dat je je bedrijf anders inricht, je mensen anders aanstuurt en je klanten op andere manieren gaat bedienen. Marco Aarnink, ondernemer pur sang, vertelt over leiderschap, en hoe je juist nu met klanten omgaat.

What’s
—Next?

Wil jij direct op de hoogte zijn van nieuwe toevoegingen in ons aanbod? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt al het nieuws rond Cibap Next, plus een selectie van inspirerende artikelen over nieuwe creativiteit, in je mailbox!