delen

Creative Works en Cibap Next bundelen hun krachten voor de inspiratieavond Upgrade je Creatieve Skills op 11 juli. We nodigen je uit om deel te nemen aan het tofste event voor creatievelingen uit Regio Zwolle die hun creatieve skills naar een volgend level willen brengen. Dit is dé plek waar creativiteit en innovatie samenkomen!

Details:
Datum: 11 juli 2024
Tijd: 19.30 – 22.00 uur (inloop vanaf 19.00 uur)
Locatie: Cibap Next, Zwolle
Voor wie? Creatievelingen uit Regio Zwolle

Aan dit event zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden

Upgrade je Creatieve Skills

De creatieve industrie evolueert razendsnel. Onze ervaren creatieve professionals uit Regio Zwolle nemen je hier graag in mee. Ons programma biedt een kennismaking met Social Design, Procreate, Professioneel Innoveren, Conceptuele Fotografie of Succesvol Ondernemen / Personal Branding. Je kiest die avond 1 workshop uit die je kunt volgen. Geef jouw keuze van workshop door bij het aanmelden.

Workshops:

Inspiratiesessie Social Design (Jeanine van Dalen)
In de leergang Social Design gaan we samen aan de slag met de vaardigheden en inzichten die nodig zijn om actief bij te dragen aan positieve verandering in de samenleving. Dit doen we door te leren maar vooral ook door aan de slag te gaan met; ontwerpend onderzoek, ontwerp, effectieve communicatie en samenwerking.

Inspiratiesessie Procreate (Judith Omvlee & Gerralt Landman)
Procreate is een geweldige tool voor jouw persoonlijke creativiteit, maar het biedt ook tal van mogelijkheden voor zakelijk gebruik. Of je nu illustraties maakt voor een bedrijfspresentatie of een uniek logo ontwerpt, Procreate heeft alle middelen om dit te realiseren. Bovendien maakt het gebruik van je eigen handschrift jouw ontwerpen uniek en onderscheidend, waardoor je nog meer een persoonlijke touch aan je projecten kunt geven.

Inspiratiesessie Professioneel Innoveren (Milou van Elburg)
Veel innovaties falen. Veelal omdat we producten maken waar de doelgroep geen gebruik van wil maken. Leer de kracht van innovatie met tools en methodieken die veelal gebaseerd zijn op de Lean Startup filosofie en design thinking om organisaties te helpen innovatieve ideeën te exploreren en valideren. Milou heeft ervaring in tal van branches, profit en non profit. Of het bedrijf nou een startup, MKB bedrijf of corporate is, het maakt haar niet uit. De methodieken om problemen op te lossen zijn overal belangrijk en toepasbaar.

Inspiratiesessie Conceptuele Fotografie (Ursula van de Bunte)
Bij conceptuele fotografie draait het om het verhaal of het idee achter het beeld. Welke boodschap wil je overbrengen? Wat wil je met het beeld vertellen over de situatie? Is dit een rechtstreekse boodschap of subtiel en verhuld?

Proeverij Succesvol Ondernemen / Personal Branding (Heidie van den Brink)
Deze training is een combinatie van trainingen die Heidie al eerder heeft verzorgd. Zo weet jij binnen no-time een aantal fijne kneepjes van succesvol ondernemen met o.a. personal branding. Leer jezelf kennen als persoon én professional. Ontwikkel een verrassend beeld van wie je bent en waar je naartoe wilt. Identificeer jouw ideale klant, ontdek je comfortzone, en stel ambitieuze doelen buiten deze zone. Deze training brengt jouw zelfbeeld in lijn met hoe de buitenwereld jou ziet.

Onder het genot van een hapje en drankje is er na afloop van het programma tijd voor ontmoeting van vakgenoten en professionals uit de creatieve industrie.

Programma

19.00 – 19.30 uur: Inloop
19.30 – 19.40 uur: Welkomstwoord Creative Works & Cibap Next
19.40 – 21.00 uur: Workshop naar keuze (Social Design, Procreate, Professioneel Innoveren, Conceptuele Fotografie of Succesvol Ondernemen / Personal Branding)
21.00 – 22.00 uur: Netwerkborrel

Dit event wordt georganiseerd door Creative Works – Regio Zwolle en Cibap Next.

Geïnteresseerd? Leuk! Je bent van harte welkom.
Aanmelden voor de inspiratieavond “Upgrade je Creatieve Skills” is geheel kosteloos. Laat bij het aanmelden jouw keuze van workshop (Social Design, Procreate, Professioneel Innoveren, Conceptuele Fotografie of Succesvol Ondernemen / Personal Branding) weten.

Ik meld me aan!

We zien je graag op 11 juli tijdens de Inspiratieavond Upgrade je Creatieve Skills

  * Verplichte velden

  Anderen bekeken ook

  3meerdaagse-training

  Social Design

  Vormgeven aan positieve verandering

  • 20 september 2024
  • 20 weken
  • 10-15
  Meer informatie
  3meerdaagse-training

  Professioneel innoveren

  Optimaliseren van een klantgericht innovatieproces

  • In overleg
  • 09.00 - 17.00 uur
  • 7-10
  Meer informatie
  3meerdaagse-training

  Procreate

  Maak unieke kunstwerken digitaal

  • 26 september 2024
  • 19.00 - 21.45 uur
  • 14-20
  Meer informatie