delen

Als software developer zet je je creatieve skills in om te werken aan oplossingen voor bedrijven. Daarmee kan jij het verschil maken in een wereld die steeds sneller verandert en steeds meer vraagt om creatieve, duurzame en digitale oplossingen.

Datum
31 augustus 2022

Tip: werkgevers, werknemers en werkzoekenden in Regio Zwolle (19 gemeenten) kunnen een aanvraag doen bij het Ontwikkelfonds Regio Zwolle en (deels) bekostiging ontvangen van om,- her- en bijscholing. Lees hier meer over mogelijkheden.

Aanmelden

Voor wie is deze training?

Word jij blij van termen als CSS, Javascript en SQL? Heb jij affiniteit met computers en software? En wil jij je omscholen naar Software Developer? Dan zijn deze trainingen geschikt voor jou. Je hebt geen specifieke vooropleiding nodig.

De 11 trainingen van Software Developer worden modulair aangeboden in een blended vorm: je leert zowel online als klassikaal.

Start vanaf februari 2022

Databases SQL foundation

Tijdens deze module leer je werken met databases en SQL. Ook leer je de belangrijkste aspecten van databa- ses en database managementsystemen kennen.

Web development

Deze module is opgedeeld in twee delen. In deel 1 van de module leer je programmeren met Laravel. Lara- vel is een open source framework om web applicaties mee te ontwikkelen in de programmeertaal PHP. In het tweede deel van de module komt het framework Vue aan bod. Dit is een framework op basis van de scripttaal Javascript.

Ontwerp en ontwikkeling van informatiesystemen

Je leert over de hoofdkenmerken van informatiesys- temen en over de toepassing van informatiesystemen in organisaties. Vervolgens wordt nader ingegaan op het ontwikkelproces van informatiesystemen. Je maakt kennis met processen, technieken, producten en ge- automatiseerde hulpmiddelen.

Professionele communicatie

In deze module leer je effectief en professioneel com- municeren, zowel mondeling als schriftelijk. Er wordt onder andere aandacht besteed aan communicatie- vormen en structuur in communicatie.

Start vanaf september 2022

Testen

In deze module staan de basisbeginselen van testen centraal. De functie van testen, hoe zit het met kwali- teitszorg en welke tools zijn actueel.

Veilig programmeren

Je doet specialistische kennis en vaardigheden op om tijdens het ontwikkelen van applicaties voldoende maatregelen te treffen op het gebied van beveiliging.

ITIL 4 Foundation

Digitale transformatie en technologie zorgen ervoor dat organisaties naar een nieuwe manier van werken moeten, in een snel veranderende omgeving.

CompTIA Linux+

In deze module maak je kennis met het ontwerpen en implementeren van een systeemarchitectuur.

Projectmanagement Agile

Je leert over een projectmanagementmethode voor het snel en effectief ontwikkelen van software.

IoT programmering

Het Internet of Things (IoT) verwijst naar het geheel van apparaten dat met het internet is verbonden.

Documentatievaardigheden

Tijdens deze module leer je meer over de basisprincipes voor het documenteren, registreren, rapporteren en archiveren van informatie.

Meer weten over de trainingen van Software Developer?

 

De training tot Software Developer wordt ontwikkeld in samenwerking met Arcady, Brainstud en LOI.

Wessel Loth
Full Stack Developer bij Arcady

Als Full Stack Developer help en adviseer ik organisaties bij het toepassen van de nieuwste technieken. Ik ontwikkel mee met de bewegingen van Angular, .NET en Azure. En als Angular trainer en spreker op techevents houd ik organisaties én jou in beweging. Kwaliteit van software is voor mij erg belangrijk. En met mijn ervaring in platform ontwikkeling ben ik goed in het spotten van verbetermogelijkheden.

Anderen bekeken ook

3meerdaagse-training

Databases & SQL Foundation

data op een ander level

  • 31 augustus 2022
  • 13 weken
  • minimaal 7, maximaal 20 deelnemers
Meer informatie