delen

Als software developer zet je je creatieve skills in om te werken aan oplossingen voor bedrijven. Daarmee kan jij het verschil maken in een wereld die steeds sneller verandert en steeds meer vraagt om creatieve, duurzame en digitale oplossingen.

Datum
Start op 31 augustus 2022

Duur
25 weken (24 uur studiebelasting per week)

Kosten
€ 2099,- Excl. 21% BTW

Tip: werkgevers, werknemers en werkzoekenden in Regio Zwolle (19 gemeenten) kunnen een aanvraag doen bij het Ontwikkelfonds Regio Zwolle en (deels) bekostiging ontvangen van om,- her- en bijscholing. Lees hier meer over mogelijkheden.

Aanmelden

Voor wie is deze training?

Word jij blij van termen als CSS, Javascript en SQL? Heb jij affiniteit met computers en software? En wil jij je omscholen naar Software Developer? Dan zijn deze trainingen geschikt voor jou. Je hebt geen specifieke vooropleiding nodig.

Cibap Next biedt 4 modules aan in de Software Developer Kickstarter. Alle modules worden modulair aangeboden in een blended vorm: je leert zowel online als klassikaal.

 • Databases SQL Foundation
 • Web development
 • Ontwerp en ontwikkelinginformatiesystemen
 • Professionele communicatie

Databases SQL foundation

Tijdens deze module leer je werken met databases en SQL. Ook leer je de belangrijkste aspecten van databa- ses en database managementsystemen kennen.

Web development

Deze module is opgedeeld in twee delen. In deel 1 van de module leer je programmeren met Laravel. Lara- vel is een open source framework om web applicaties mee te ontwikkelen in de programmeertaal PHP. In het tweede deel van de module komt het framework Vue aan bod. Dit is een framework op basis van de scripttaal Javascript.

Ontwerp en ontwikkeling van informatiesystemen

Je leert over de hoofdkenmerken van informatiesystemen en over de toepassing van informatiesystemen in organisaties. Vervolgens wordt nader ingegaan op het ontwikkelproces van informatiesystemen. Je maakt kennis met processen, technieken, producten en ge- automatiseerde hulpmiddelen.

Professionele communicatie

In deze module leer je effectief en professioneel communiceren, zowel mondeling als schriftelijk. Er wordt onder andere aandacht besteed aan communicatievormen en structuur in communicatie.

Kosten
€ 2099,- Excl. 21% BTW. * prijs is inclusief examens.

Wil je de training Software Developer Kickstarter volgen met de STAP-budget subsidie? Klik dan op de onderstaande button voor meer informatie en contact.

STAP-budget

Tip: werkgevers, werknemers en werkzoekenden in Regio Zwolle (19 gemeenten) kunnen een aanvraag doen bij het Ontwikkelfonds Regio Zwolle en (deels) bekostiging ontvangen van om,- her- en bijscholing. Lees hier meer over mogelijkheden.

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 038-2004340 of per mail naar info@cibapnext.nl.

De training tot Software Developer wordt ontwikkeld in samenwerking met Arcady, Brainstud en LOI.

Daniël Doorn
Docent ICT-branche

Al ruim 25 jaar werkt Daniël Doorn in de ICT-branche. Na jarenlange ervaring bij diverse bedrijven, vindt hij het belangrijk om te praktijk van dit vak over te brengen in de klas.

Ik meld me aan!

Leuk dat je erbij bent! Je ontvangt via de mail verdere informatie.

  Hoogst genoten opleiding

  Anderen bekeken ook

  3meerdaagse-training

  Databases & SQL Foundation

  data op een ander level

  • 31 augustus 2022
  • 13 weken
  • minimaal 7, maximaal 20 deelnemers
  Meer informatie