delen

In het kort

Storytelling is al eeuwenoud. Onze hersenen ordenen nu eenmaal informatie graag in een logisch verband. Bij een goed verhaal word je meegenomen in de boodschap op een interessante, begrijpbare en behapbare manier. Ieder bedrijf, groot en klein, heeft een authentiek verhaal. Ga op zoek naar jouw unieke story, want jouw drijfveren, passie en achtergrond zijn exclusief. We nemen jou op een laagdrempelige wijze mee in de wereld van creatief tekstschrijven en zorgt er gegarandeerd voor dat je een mooie stap vooruit maakt.

Minimum- en maximumaantal deelnemers
5-10

Prijs
€ 195 excl. 21% BTW

Inclusief
Koffie/thee & water
Cursusmateriaal
Certificaat

Duur
Één klassikale bijeenkomst

Tijd
15.15-18.15 uur

Locatie
Cibap Next, Zwolle

Startmoment(en)
ntb

Aanbod rustig nalezen?

Download brochure

Aanmelden

Merkverhaal schrijven

In een snel veranderende wereld waarbij de ene innovatie de andere snel opvolgt is (bij)scholing niet langer statisch, maar dynamisch. In kortere modules leer je bij Cibap Next je hele leven door. wij geloven dat creatief denken en doen noodzakelijk is voor innovatie en vernieuwing. We vinden het fantastisch dat je hier bent en interesse hebt om jezelf verder te ontwikkelen. Hoe ga jij je carrière een boost geven? Op deze pagina lees je meer over de skillsessie merkverhaal schrijven. Heb je vragen? We zijn bereikbaar. Onderaan deze pagina vind je onze contactgegevens.

Wat je leert

Tijdens de workshop Merkverhaal Schrijven laat Theo zien hoe je door middel van een creatieve tekst jouw bedrijf op een krachtige wijze kunt introduceren bij jouw doelgroep. Tenminste, als je weet wie je doelgroep eigenlijk is. En zo ja, met welke tone-of-voice je jouw (potentiële) opdrachtgevers of klanten het best kunt aanspreken. Aan het eind van de skillsessie Merkverhaal Schrijven ben je een heel stuk wijzer over de kracht van creatieve teksten. Je weet hoe je jouw bedrijf kunt introduceren, je ziet de communicatieve kansen voor je bedrijf én je hebt ook nog eens een leerzame en vermakelijke middag achter de rug. Kortom, Theo nodigt je hierbij uit om ook deel te nemen aan de skillsessie Merkverhaal Schrijven!

Theo toont je diverse do’s en dont’s. Hij vertelt je waarom je jezelf de wie-/wat-/waar-/waarom-/waar-/hoe-vraag moet stellen. Hoe je de antwoorden op deze vragen in een korte (online) tekst verwerkt. En hoe je jouw boodschap aantrekkelijk maakt voor de lezer.

Een skillsessie zou geen skillsessie zijn als je niet ook aan het werk gezet wordt. Als deelnemer ga je zelf de corporate story van jouw bedrijf schrijven. Niet in een pagina’s lang verhaal, maar in maximaal 3 alinea’s. Zodat je deze introductietekst in een toekomstige presentatie of elevator-pitch kunt gebruiken. Natuurlijk ondersteunt Theo je tijdens het schrijven en geeft hij diverse tips en tricks, zodat jouw creatieve tekst straks van het papier spat.

Een goed merkverhaal geeft je houvast. Dat zul je merken wanneer je het verhaal binnen je eigen organisatie gaat gebruiken. Het maakt helder dat bepaalde keuzes niet bij het bedrijf passen en andere juist wel. Het merkverhaal dient als uitgangspunt bij elke vorm van klantcontact.

Praktisch

Trainingsmateriaal
Wanneer je een laptop hebt, is het handig om deze mee te nemen.

Minimum & maximum aantal deelnemers
Trainingen kennen een minimum- en maximumaantal deelnemers. Zodra er voldoende deelnemers zijn hoor je direct of de training doorgaat. Wanneer een training niet doorgaat nemen we je inschrijving mee naar de eerstvolgende startdatum. Wel zo makkelijk. Door de kleine groepen blijft persoonlijke aandacht voor jou als deelnemer gegarandeerd.

Een inschrijving is definitief
Wanneer je jezelf inschrijft via onderstaand formulier is je inschrijving definitief. Het verkrijgen van wel/geen subsidie is geen reden tot kosteloze afmelding. Wil je jezelf onder voorbehoud van het toekennen van subsidie aanmelden? Klik dan hier.

Certificaat
Je ontvangt aan het einde van de training (bij het voldoende afronden van de eindopdracht en voldoende aanwezigheid) een Cibap Next badge/certificaat. 

Alle data op een rijtje

Skillsessie: ntb

Theo Smits

Ik ben Theo. Sinds 1997 zet ik me als freelance journalist, fotograaf en copywriter met heel veel plezier in voor zeer diverse opdrachtgevers in en ver buiten de regio Zwolle. Als het op mijn werk aankomt, ben ik pas tevreden als mijn opdrachtgevers tevreden zijn. En zij zijn tevreden als hun boodschap overkomt bij de doelgroep. Ik zorg daarvoor door goede teksten te schrijven die de doelgroep aanspreken. Door foto’s te maken die de ontvanger bij de lurven grijpen. En vooral door tekst en beeld op elkaar aan te laten sluiten, zodat de boodschap nóg sterker overkomt. Dat is wat ik doe.

Schrijf je in!

Vul hieronder je gegevens in om je in te schrijven voor deze training.

Na inschrijving is er een plek voor je gereserveerd en hoor je zo snel mogelijk of de training voldoende deelnemers heeft en doorgaat.

Inschrijven onder voorbehoud van subsidie? Vraag dan eerst een offerte/STAP bewijs aan via deze pagina en wacht tot de subsidie is toegekend. Zo voorkom je annuleringskosten. Na toekenning van de subsidie kun je je via het formulier hieronder definitief inschrijven. Wel zo handig dat je zeker weet dat de training (deels) wordt vergoed.