delen

In de SketchUp Pro basistraining van Cibap Next gaan we vanaf het nulpunt beginnen met het aanbieden van alle essentiële informatie over het innovatie 3D programma: SketchUp Pro. Aan het einde van het trainingsprogramma heb je beheersing over de basis commando’s en ben jij in staat om een eenvoudig model te maken.

Aantal deelnemers
maximaal 10 deelnemers

Datum
vanaf 8 september 2020

€ 595 Excl. 21% BTW

 

Aanmelden

SketchUp Pro is hét 3D ontwerpgereedschap voor Windows en Mac waarmee jij in zeer korte tijd een 3D ontwerp (o.a. gebouwen, constructies en landschappen) kan neerzetten. Je presenteert het in jouw eigen stijl compleet met 2D aanzichten, doorsneden en animaties. Je kunt schaduwen van de zon evalueren, landschappen creëren, snel je tekening opsieren met vele standaard componenten (bomen, mensen, auto’s) en door je eigen ontwerp heen wandelen. Supertof!

Lees hier alles over het trainingsaanbod van Cibap Next in samenwerking met Eurosafe Solutions. Het programma bestaat uit verschillende onderdelen:

 1. SketchUp Pro basistraining -> op deze pagina ben je nu!
 2. SketchUp Pro gevorderden training
 3. SketchUp Pro specialisaties
  1. BIM & Trimble-connect
  2. Lay-out
  3. Automatisering
  4. Rendering
  5. VR en Augmented Reality
  6. SketchUp Studio

SketchUp Pro Basistraining
In de SketchUp Pro basistraining van Cibap Next gaan we vanaf het nulpunt beginnen met het aanbieden van alle essentiële informatie over het innovatie 3D programma: SketchUp Pro. Aan het einde van het trainingsprogramma heb je beheersing over de basis commando’s en ben jij in staat om een eenvoudig model te maken.

Met veel plezier leren we je in deze training onder andere:

 • Getting started: het instellen van je template en uitleg werkveld
 • De werkbalken en gereedschappen en kennis van de verschillen
 • De verschillende manieren van navigeren en selecteren
 • Beginnen met tekenen middels de diverse tools
 • Het doorvoeren van wijzigingen
 • Het maken van een constructie
 • Het aanmaken en werken in lagen
 • Je model ‘aankleden’: toepassen van materialen, navigeren van materialen bibliotheek
 • Het navigeren in 3D warehouse en het toepassen van modellen
 • Het maken van groepen en componenten en de verschillen hierin: gebruik interne componenten bibliotheek
 • Het exporteren van een model naar 3D of 2D-bestand

Cibap Next stemt met jou vóór de start je persoonlijke ontwikkeldoel voor deze training af, zodat we de SketchUp Pro thuiswerkopdrachten volledig op maat kunnen aanbieden met het oog op jouw (toekomstige) werkveld. Op deze manier creëren we een échte win-win.

COVID-19: De SketchUp Pro basistraining is een combinatie van leren in je eigen online leeromgeving van Cibap Next en twee klassikale trainingsdagen op een fraaie locatie in Zwolle. Op deze locatie wordt voldoende afstand gegarandeerd zodat je ontspannen kunt deelnemen aan de klassikale trainingen van Cibap Next. We verdelen de twee klassikale trainingsdagen over twee weken, zodat je tussendoor alle tijd hebt om lekker te oefenen en je vragen aan je trainer kunt terugkoppelen tijdens de klassikale trainingsdagen. Uiteraard is de trainer bij tussentijdse vragen ook bereikbaar voor jou. 

De SketchUp Pro basistraining is blended learning:

 • 8 tot 16 uur leren in je eigen online leeromgeving van Cibap Next 
 • Twee klassikale trainingsdagen in Zwolle incl. heerlijke lunch

De trainer en trainingsmaterialen
De SketchUp Pro basistraining wordt verzorgd door een gecertificeerde trainer van SketchUp Pro Nederland. Alle trainingsmaterialen, ook je oefenbladen, worden online verstrekt. Je kunt na je laatste trainingsdag nog gedurende 1 jaar gebruik maken van je eigen online leeromgeving van Cibap Next als naslagwerk.

Softwareprogramma
Om deel te nemen aan dit trainingsprogramma heb je een eigen laptop en een licentie van SketchUp Pro nodig. Dit kan reeds in je bezit zijn. Mocht dit (nog) niet het geval zijn dan kun je een licentie van SketchUp Pro bestellen in de online leeromgeving van Cibap Next. Nadat je aanmelding definitief is, ontvang je de inloggegevens van de online leeromgeving.

Aantal deelnemers
Het aantal deelnemers per trainingsprogramma is 6 tot maximaal 10 deelnemers, zodat persoonlijke aandacht gegarandeerd blijft. Persoonlijke aandacht vinden we vanuit Cibap Next én de trainer van SketchUp Nederland ontzettend belangrijk.

Startdatum trainingsaanbod SketchUp Pro basistraining
We starten vanaf 8 september 2020 met het trainingsaanbod. In eerste instantie kun je zelf lekker starten in de online leeromgeving van Cibap Next. Voor de klassikale trainingsdagen mag je in het aanmeldformulier je voorkeur van een trainingsdag (maandag, dinsdag of donderdag) doorgeven. We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met de wensen van alle deelnemers. Vervolgens ontvang je van ons de planning van de klassikale trainingsdagen op een fraaie locatie in Zwolle.

Erkenning en waardering voor jou
Het is fantastisch dat je gaat investeren in je eigen groei en onderscheidend vermogen. De SketchUp Pro basistraining wordt door toetsing en autorisatie vanuit SketchUp Nederland afgerond. Je ontvangt van je trainer als afsluiting een prachtige Cibap Next badge / certificaat. 

De kosten voor de SketchUp Pro basistraining is €595 per deelnemer:

 • Excl. 21% BTW en licentie SketchUp Pro. 
 • Incl. eigen leeromgeving van Cibap Next en lesmateriaal
 • Incl. lunch tijdens de klassikale trainingsdagen

Belangrijk: werkgevers, werknemers en werkzoekenden in Regio Zwolle (19 gemeenten) kunnen een aanvraag doen bij het Ontwikkelfonds Regio Zwolle en (deels) bekostiging ontvangen van om,- her- en bijscholing. Lees hier meer over mogelijkheden. 

Interesse in SketchUp Pro basis en/of gevorderden training? Grijp je kans en meld je aan:
Heb je interesse in de SketchUp Pro basistraining en/of SketchUp gevorderden training? Super leuk! Meld je aan via onderstaand formulier. Heb je een prangende een vraag? We horen het graag via sketchup@cibapnext.nl.

SketchUp Pro Nederland
gecertificeerde trainer

Het trainingsaanbod van SketchUp Pro is een samenwerking van Cibap Next met Eurosafe Solutions. Eurosafe Solutions is één van de authorized training centers van SketchUp Nederland, de enige in Noordoost-Nederland. De SketchUp Pro training wordt verzorgd door een gecertificeerde trainer van SketchUp Pro Nederland.

Eurosafe Solutions is één van de authorized training centers van SketchUp Nederland, de enige in Noordoost-Nederland. De SketchUp Pro training wordt verzorgd door een gecertificeerde trainer van SketchUp Pro Nederland.

Ik meld me aan!

Vul hieronder je gegevens in om je aan te melden voor deze training.
Je ontvangt een mail met betalingsinformatie en alle verdere details.
See you there!

Voorkeur trainingsdagen (overdag)
We proberen zo veel mogelijk rekening te houden met de opgegeven voorkeursdagen, maar kunnen de training op die dagen niet altijd garanderen. Twee voorkeursdagen mogelijk*

Ik heb interesse in vervolgtraining(en). Houd mij op de hoogte van:

Anderen bekeken ook

skills

SketchUp Pro

training voor gevorderden

 • vanaf 8 september 2020
 • online leren + twee klassikale dagen
 • maximaal 10 deelnemers
Meer informatie
skills

SketchUp Pro

o.a BIM & Trimble-connect

 • upcoming
 • online leren + twee klassikale dagen
 • maximaal 10 deelnemers
Meer informatie