delen

In het kort

Meubelmaken is een prachtig ambachtelijk vak dat steeds populairder wordt. Het biedt een creatieve en hands-on carrière waarin je met verschillende houtsoorten werkt en vakmanschap kunt tonen. Ontdek de wereld van meubelmaken en breng je talent en passie samen om unieke, op maat gemaakte meubelstukken te creëren die zowel functioneel als esthetisch zijn. Meld je nu kosteloos aan voor de inspiratiesessie meubelmaken.

Datum
19 september 2024

Tijd
19.00 – 21.45 uur (inloop 18.45 uur)

Prijs
gratis

Locatie
Cibap Next, Zwolle

Aanmelden

Inspiratiesessie Meubelmaken

Op zoek naar een creatieve baan waar je met je handen kunt werken? Meubelmaken is een prachtig ambachtelijk vak dat steeds populairder wordt. Mensen zoeken naar unieke, op maat gemaakte meubelstukken die vakmanschap en kwaliteit uitstralen. In het vak meubelmaken kun je al je creativiteit kwijt.

Waarom om- of bijscholen tot meubelmaker?

  • Groeiende vraag: handgemaakte meubels zijn erg gewild. Steeds meer mensen waarderen de schoonheid en duurzaamheid van op maat gemaakte meubels. Hierdoor stijgt de vraag naar vakmensen.
  • Creatieve vrijheid: meubelmaken geeft je de vrijheid om je creativiteit de vrije loopt te laten. Maak unieke ontwerpen die passen bij de stijl en smaak van je klanten. Je kunt echt jouw handtekening meegeven aan een meubelstuk.
  • Duurzaamheid en kwaliteit: in een tijd van massaproductie en wegwerpartikelen waarderen mensen vakmanschap, duurzaamheid en hoogwaardige materialen steeds meer. Als meubelmaker kun je meubels maken van hoge kwaliteit die jarenlang meegaan.

Op 19 september organiseert Cibap Next een inspiratiesessie waar je alles hoort over de training meubelmaken. Je kunt deze sessie kosteloos bezoeken, je laten inspireren, vragen stellen en de houtbewerkingslokalen bekijken.

Programma:
18.45 uur: Inloop
19.00 uur: Welkom
19.10 uur: Informatie over de training Meubelmaken basis
19.30 uur: Subsidiemogelijkheden
19.45 uur: Demo en rondleiding houtbewerkingslokalen
21.00 uur: Hapje en drankje
21.45 uur:
Einde

Ga ervoor en laat je passie voor ambachtswerk tot uiting komen!

Arthur Maas
Instructeur meubelmaken

De inspiratiesessie wordt gegeven door Arthur Maas, Instructeur Houtwerkplaats bij Cibap vakschool voor vormgeving. Arthur heeft bij diverse bedrijven gewerkt als timmerman op het gebied van interieur en restauratie.

Schrijf je in!

Anderen bekeken ook

3meerdaagse-training

Meubelmaken Basis