delen

Banen in de IT sector behoren tot de meest kansrijke van de toekomst. Ben jij een starter in de IT? Of heb je in je werk te maken met veel gegevens? Dan is de training Databases & SQL Foundation iets voor jou!

Maximaal aantal deelnemers
20

Datum
start in juni

€ 350 excl. 21% BTW excl. examen

Aanmelden

Ben jij straks degene die alle vragen rondom databases en SQL beantwoordt? Noemen we jou straks ‘King database’? Na deze training weet jij hoe je op de juiste manier data moet verzamelen, structureren en presenteren. Als jij steeds weer het verschil wil maken voor jouw bedrijf en waarde wil blijven toevoegen, zit je hier goed.

 

Blended Learning

Met ‘Blended Learning’ leer je in je eigen tempo binnen een eigen online leeromgeving. Tijdens het programma kun je altijd contact opnemen met jouw persoonlijke begeleider. Geen zin om eindeloze lesmaterialen aan te schaffen? Het enige wat je voor deze training nodig hebt is een computer met de benodigde software. Simpeler was het nooit!

De training is ontwikkeld in samenwerking met Arcady Zwolle en Brainstud.

 

Jouw trainingsprogramma

Het programma bestaat uit drie delen. Na het eerste deel weet je alles van databases en databasemanagementsystemen (DBMS). Dit betekent expertise in tabellen, gegevens en de relaties tussen gegevens.

Het tweede deel is al wat meer ‘next level’. Je gaat hier leren over de architectuur van een DMBS op het interne, externe en conceptuele niveau. Je behandelt het belang van een integere en consistente database en leer alle nieuwe ontwikkelingen en trends.

In het derde en laatste deel leer je databases te benaderen en te wijzigen met SQL-statements. Je leert ook alles over Data Control Language (DCL), de Data Definition Language (DDL) en de Data Manipulation Language (DML).

Na deze training ben jij meester ‘Databases & SQL Foundation’. Na deelname aan het examen van EXIN ontvang je een internationaal erkend certificaat!

 

Software Developer

De training Databases & SQL Foundation is een onderdeel van de opleiding Software Developer. Als jij na deze training jouw skillset nog verder wil uitbreiden kun je doorgaan met de volgende trainingen. Ontwerp, Ontwikkeling van informatiesystemen en Testen.

 

Planning

De studielast bedraagt 8 a 10 uur per week. De klassikale bijeenkomsten vinden plaats op het Cibap in Zwolle.

Daniël Doorn

Daniël Doorn werkt al ruim 25 jaar in de ICT-branche. ‘Ik ben een docent in hart en nieren. Ik hou me vast aan drie belangrijke dingen: samenwerking, kans en groei. Een combinatie van deze drie simpele begrippen is de sleutel tot mijn succes. Ik geloof namelijk dat men samen sterker staat, kansen er zijn voor iedereen en groei gelijk staat aan vooruitgang. Ik heb daarnaast de overtuiging dat ontwikkeling van mens en organisatie meer is dan vertellen hoe het moet.’

‘Ik heb al vele jaren ervaring binnen het onderwijs. Vanaf het ontwikkelen van een didactisch model, het vervaardigen van het lesmateriaal, de uitvoering van de lessen, tot en met het toetsen en examineren heb ik ruime ervaring bij lokale, regionale en landelijke klanten. Het type onderwijs maakt hierin niet uit, Ik pas me moeiteloos aan. De persoonlijke begeleiding speelt een sleutelrol in mijn aanpak.