delen

Wil je op professionele, nauwkeurige èn creatieve wijze met beelden omgaan, dan helpt een Adobe Photoshop training je snel op weg.

Aantal deelnemers
minimaal 6 deelnemers, maximaal 12 deelnemers

Datum
23 juni en 30 juni 2022

€ 649,- Excl. 21% BTW.

Tip: werkgevers, werknemers en werkzoekenden in Regio Zwolle (19 gemeenten) kunnen een aanvraag doen bij het Ontwikkelfonds Regio Zwolle en (deels) bekostiging ontvangen van om,- her- en bijscholing. Lees hier meer over mogelijkheden. 

Aanmelden

Adobe Photoshop is het meest populaire programma voor het corrigeren en combineren van foto’s en andere beelden. Iedereen werkt ermee, van ontwerper tot marketeer, van hobbymatig tot beroepsmatige verslaving.

Training
Tijdens de tweedaagse training Adobe Photoshop neemt Peter Villevoye, trainer in grafische software, je mee in de wereld van Adobe Photoshop. De training is een constante afwisseling tussen wat uitleg, een voorbeeld bekijken, begrijpen en dan zelf maken. Uiteraard is er altijd gelegenheid dat het stellen van vragen en voor andere verzoeken. Afhankelijk van de beschikbare tijd, kan er meer aandacht worden gegeven aan wat extra uitleg, meer voorbeelden en nog meer oefeningen.

Programma
– Inleiding Adobe Photoshop
– Werken met de algemene Adobe-interface
– Indeling van menu’s, tools en vensters
– Belangrijke selectie-technieken
– Selecties verplaatsen, kopiëren en transformeren
– Snelle selecties en bewerkingen (lucht, gezichten)
– Aanpassen van helderheid, contrast en kleursfeer
– Lagen en maskers (pixels, tekst, vorm)
– Toepassen van filters en effecten
– Eenvoudig plaatselijk corrigeren en retoucheren
– Automatisch delen verwijderen en laten vullen
– Resolutie en bestandsgrootte van beelden
– Correct gebruik van bestandsformaten
– Meer selectietechnieken (o.a. Select en Mask)
– Meer laagfuncties (slimme objecten en slimme filters)
– Meer soorten aanpassingen (o.a. kleurtoon en fotofilter)
– Meer plaatselijke correctie- en retouche-technieken
– Meer effecten, meer speciale filters en filter-galerie
– Gebruik van Camera Raw en Adobe Bridge

Voor wie?
Deze tweedaagse training is geschikt voor iedereen die aan de slag wil met Adobe Photoshop, ook als je nog geen ervaring hebt met de software. Wel is een goede algemene omgang met computers en bestanden vereist. Deze training heeft toegevoegde waarde in veel functies. In de hele creatieve industrie heeft het kunnen werken met Adobe Photoshop meerwaarde. Vormgeving is overal.

Het is prettig om met een muis te werken en een groot (of tweede) scherm is bij Adobe-programma’s geen overbodige luxe. Installeer vooraf de software (Adobe Creative Cloud en de gewenste programma’s), controleer of je inloggegevens voor je Adobe ID kloppen en of de software werkt.

Laptop vereisten
Windows of Mac
Processor: 2,3 GHz Dual-Core Intel Core i5
RAM: 8 GB 2133 MHz LPDDR3

Kosten
€ 649,- Excl. 21% BTW.

Interesse in Adobe Photoshop?
Breid jouw kennis van Adobe Photoshop uit met de Adobe Photoshop tweedaagse training! Meld je aan via het onderstaande aanmeldformulier. Voor vragen kun je mailen naar info@cibapnext.nl.

Wil je de Adobe Photoshop (tweedaagse) volgen met de STAP-budget subsidie? Klik dan op de onderstaande button voor meer informatie en contact.

STAP-budget

Tip: werkgevers, werknemers en werkzoekenden in Regio Zwolle (19 gemeenten) kunnen een aanvraag doen bij het Ontwikkelfonds Regio Zwolle en (deels) bekostiging ontvangen van om,- her- en bijscholing. Lees hier meer over mogelijkheden.

Peter Villevoye
trainer in grafische software

Peter Villevoye is al sinds 1987 trainer in grafische software. In al die decennia heeft hij duizenden ontwerpers opgeleid en begeleid in hun werk. Velen kennen hem ook van presentaties en online video’s. En omdat het vakgebied van een ontwerper steeds breder en veelzijdiger wordt, is zijn vakkennis inmiddels ook in talloze richtingen gegroeid, waaronder 3D en UX-design. Vraag hem alles, van typografie tot animatie, van fotografie tot Figma, van 3D tot AR – hij helpt je op weg.

Ik meld me aan!

Vul hieronder je gegevens in om je aan te melden voor deze training.
Je ontvangt een mail met betalingsinformatie en alle verdere details.
Tot dan!

Anderen bekeken ook

3meerdaagse-training

Adobe Illustrator (tweedaagse)

Leer Adobe Illustrator in twee dagen

  • 14 juli en 21 juli 2022
  • 09:30 - 17:00 uur
  • maximaal 12 deelnemers
Meer informatie
3meerdaagse-training

Adobe InDesign (tweedaagse)

Leer Adobe InDesign in twee dagen

  • 1 juli en 8 juli 2022
  • 09:30 - 17:00 uur
  • maximaal 12 deelnemers
Meer informatie