delen

Wil je op professionele èn creatieve wijze aan de slag met het veelzijdige tekenprogramma Illustrator, dan helpt een Adobe Illustrator training je snel op weg.

Aantal deelnemers
minimaal 6 deelnemers, maximaal 12 deelnemers

Datum
26 oktober en 2 november 2022

Tijd
09:30 – 17:00 uur

Prijs
€ 649,-
Excl. 21% BTW.

Tip: werkgevers, werknemers en werkzoekenden in Regio Zwolle (20 gemeenten) kunnen een aanvraag doen bij het Ontwikkelfonds Regio Zwolle en (deels) bekostiging ontvangen van om,- her- en bijscholing. Lees hier meer over mogelijkheden. 

Aanmelden

Adobe Illustrator is een enorm uitgebreid en veelzijdig tekenprogramma. Het is ook het oudste programma van Adobe, met de meeste historie en boordevol mogelijkheden. Ben je designer, infographic-maker, of iemand die te maken heeft met huisstijlen of allerlei andere vormen van tekenwerk, dan heb je baat bij deze training in Adobe Illustrator.

Training
Tijdens de tweedaagse training Adobe Illustrator leert Peter Villevoye, Adobe Certified Expert & Instructor, je alle ins en outs van Adobe Illustrator De training is een constante afwisseling tussen wat uitleg, een voorbeeld bekijken, begrijpen en dan zelf maken. Uiteraard is er altijd gelegenheid van het stellen van vragen en voor andere verzoeken. Afhankelijk van de tijd die beschikbaar is, kan er meer aandacht worden gegeven aan wat extra uitleg, meer voorbeelden en nog meer oefeningen.

Programma
– Inleiding Adobe Illustrator
– Werken met de algemene Adobe-interface
– Indeling van gereedschappen, menu’s, tools en vensters
– Creëren van eenvoudige vormen: cirkels, rechthoeken, lijnen etc.
– Creëren van vrije vormen, soorten ankerpunten en Bézier-hendels
– Bewerken van vormen, open/gesloten pad, pen- en potlood-opties
– Maken en combineren van vormen met PathFinder en andere tools
– Complexe objecten, zoals groepen, lijndikte, samenstellingen en maskers
– Gebruik van selectie-tools en -commando’s, isolatie-modus en lagen
– Diverse extra’s, zoals hulplijnen, rasters en pixel-perfect tekenen/werken
– Op meerdere wijzen (identieke) objecten herhalen, uitlijnen en verdelen
– Handmatig en automatisch overtrekken van logo’s en afbeeldingen
– Instellen van kleuren, stalen, patronen, verlopen voor vulling en lijn
– Bewaren/exporteren van bestanden (o.a. PDF) en uitleg over bestandsformaten

Voor wie?
Deze tweedaagse training is geschikt voor iedereen, ook als je nog geen ervaring hebt met de software, die aan de slag wil met Adobe Illustrator. Een goede algemene omgang met computers en bestanden is wel vereist. l.

Het is prettig om met een muis te werken en een groot (of tweede) scherm is bij Adobe-programma’s geen overbodige luxe. Installeer vooraf de software (Adobe Creative Cloud en de gewenste programma’s), controleer of je inloggegevens voor je Adobe ID kloppen en of de software werkt.

Laptop vereisten
Windows of Mac
Processor: 2,3 GHz Dual-Core Intel Core i5
RAM: 8 GB 2133 MHz LPDDR3
Liefst een Engelstalige versie van Illustrator

Kosten
€ 649,- Excl. 21% BTW.

Scholingssubsidie
Werkgevers, werknemers en werkzoekenden in Regio Zwolle (20 gemeenten) kunnen een aanvraag doen bij het Ontwikkelfonds Regio Zwolle en (deels) bekostiging ontvangen van om,- her- en bijscholing. Lees hier meer over mogelijkheden.

Via Groei Vooruit kan je als werknemer of werkzoekende maar liefst tot 100% vergoeding krijgen. Zorg ervoor dat je voor de aanvraag bij Groei Vooruit een offerte met jouw gegevens en desbetreffende training bij Cibap Next hebt opgevraagd. De offerte kan je aanvragen door jouw gegevens (naam, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres) en de training die je wilt gaan volgen door te geven via info@cibapnext.nl.

Woon je niet in Regio Zwolle, maar wil je wel graag subsidie ontvangen? Bekijk hier de andere subsidiemogelijkheden.

Interesse in Adobe Illustrator?
Breid jouw kennis van Adobe Illustrator uit met de Adobe Illustrator tweedaagse training! Meld je aan via het onderstaande aanmeldformulier. Voor vragen kun je mailen naar info@cibapnext.nl.

Peter Villevoye
Adobe Certified Expert & Instructor

Peter Villevoye, Adobe Certified Expert & Instructor, is al sinds 1987 trainer in grafische software. In al die decennia heeft hij duizenden ontwerpers opgeleid en begeleid in hun werk. Velen kennen hem ook van presentaties en online video’s. En omdat het vakgebied van een ontwerper steeds breder en veelzijdiger wordt, is zijn vakkennis inmiddels ook in talloze richtingen gegroeid, waaronder 3D en UX-design. Vraag hem alles, van typografie tot animatie, van fotografie tot Figma, van 3D tot AR – hij helpt je op weg.

Schrijf je in!

Vul hieronder je gegevens in om je in te schrijven voor deze training. Na inschrijving reserveren we een plaats voor je en hoor je zo snel mogelijk of de training voldoende deelnemers heeft.

NB Wanneer je je inschrijft via onderstaand formulier is je inschrijving definitief. Het verkrijgen van wel/geen subsidie is geen reden tot kosteloze afmelding. Wil je jezelf onder voorbehoud van het toekennen van subsidie aanmelden? Klik dan hier.

Anderen bekeken ook

3meerdaagse-training

Adobe InDesign (tweedaagse)

Leer Adobe InDesign in twee dagen

  • 16 november en 23 november 2022
  • 09:30 - 17:00 uur
  • maximaal 12 deelnemers
Meer informatie
3meerdaagse-training

Adobe Photoshop (tweedaagse)

Leer Adobe Photoshop in twee dagen

  • 7 oktober en 14 oktober 2022
  • 09:30 - 17:00 uur
  • maximaal 12 deelnemers
Meer informatie