delen

Wil je jouw visuele producties (animaties en/of video’s) naar een hoger niveau tillen? Met de gecertificeerde basistraining maak je kennis met de eindeloze mogelijkheden van Adobe After Effects. Neem nu deel aan de training en wordt een Adobe Certified Associate (ACA).

Aantal deelnemers
maximaal 10 deelnemers

Datum
Startdatum: 21 september
10 keer op een dinsdagavond en een examenmoment.
Tijd volgt.

€ 795 Excl. 21% BTW. De kosten zijn incl. e-learning (online lesboek) en ACA examen.

Aanmelden
De mogelijkheden van AfterEffects zijn eindeloos. Waar begin je? Wat zijn de essentiële basics? En hoe krijg je dat wat je in je hoofd hebt daadwerkelijk op een scherm?

Studielast
In 10 avonden tijd helpt Lucas Holzhauer, vakman, docent audiovisueel en Adobe Video Design Specialist, je verder bij deze vragen. Tijdens de cursus doorloop je met behulp van een Engelstalig (werk)boek de theorie en ga je aan de slag met de praktijk door overzichtelijke en uitdagende opdrachten te maken. Ook krijg je handvatten die je helpen om zelf te onderzoeken hoe je jouw ideeën en de bijbehorende effecten kunt realiseren. De cursus wordt afgesloten met een officieel examen waarmee je het certificaat Adobe Certified Associate – AfterEffects behaalt.

Kortom: een inspirerende en behulpzame cursus voor iedereen die de basis wil leren over visuele effecten!
Enige ervaring met Adobe Premiere is een pre.
Onderdelen die aan bod komen zijn o.a.:
 • Blending Modes
 • Keylight Keying
 • Animating Text along a path
 • Puppet pin tool
 • Track Matte
 • Principles of Animation
 • Copyrights
 • en meer…

Data:
Start: 21 september
10 keer op een dinsdagavond (2 uur) en een examenmoment.
19.00 – 21.30 uur

Voor wie?
Deze training is geschikt voor de gemiddelde gebruiker. Je kunt al redelijk tot goed met het programma overweg, maar je weet nog niet wat het programma allemaal te bieden heeft. Deze training heeft toegevoegde waarde in veel functies. In de hele creatieve industrie heeft het kunnen werken met Adobe After Effects meerwaarde. Van ruimtelijk vormgever tot filmmaker, van grafisch vormgever tot animator. In de communicatiewereld. Vormgeving is overal.

De les wordt in het Nederlands gegeven, maar de officiële Adobe lesstof is in het Engels. Je moet dus redelijk tot goed Engels kunnen om goed door de stof heen te kunnen gaan.

Meerwaarde
De training Adobe After Effects is ACA gecertificeerd. Hiermee onderscheid je je van gemiddelde gebruikers. Je kent het programma van binnen en van buiten en leert het optimaal te benutten. Een geweldige toevoeging aan je cv!

Laptop vereisten
Windows of Mac
Processor: 2,3 GHz Dual-Core Intel Core i5
RAM: 8 GB 2133 MHz LPDDR3
Liefst een Engelstalige versie van Adobe After Effects

Kosten
€ 795,- Excl. 21% BTW. De kosten zijn incl. e-learning (online lesboek) en ACA examen.

Tip: werkgevers, werknemers en werkzoekenden in Regio Zwolle (22 gemeenten) kunnen een aanvraag doen bij het Ontwikkelfonds Regio Zwolle en (deels) bekostiging ontvangen van om,- her- en bijscholing. Lees hier meer over mogelijkheden.

 

Interesse in Adobe After Effects?
Heb je interesse in Adobe After Effects? Ga next level! Meld je aan via onderstaand aanmeldformulier. Heb je een prangende vraag? We horen het graag via info@cibapnext.nl

Uiteraard houden wij ons aan de RIVM-richtlijnen omtrent COVID-19.

Foto Lucas Holzhauer
Lucas Holzhauer
Docent Animation / Audiovisuals

Sinds 2017 is Lucas Holzhauer is vakman, docent audiovisueel bij Cibap Vakschool en Adobe Video Design Specialist.

Ik meld me aan!

Vul hieronder je gegevens in om je aan te melden voor deze training.
Je ontvangt een mail met betalingsinformatie en alle verdere details.
See you there!

  Hoogst genoten opleiding

  Factuurgegevens: