delen

Wil je jouw visuele producties (animaties en/of video’s) naar een hoger niveau tillen? Met de skillsessie maak je kennis met de eindeloze mogelijkheden van Adobe After Effects.

Aantal deelnemers
maximaal 15 deelnemers

Datum
najaar 2022

Tijd
18:30 – 21:30 uur

€ 95 Excl. 21% BTW.

Aanmelden

Bewegend beeld trekt de aandacht op social media. Maar hoe animeer je, jouw poster zodat je opvalt tussen alle social posts? De oplossing is Adobe After Effects!

Skillsessie

In deze 2 à 3 uur durende skillsessie neemt Lucas Holzhauer, vakman, docent audiovisueel en Adobe Video Design Specialist, je mee in de wereld van Adobe After Effects. De skillsessie staat in het teken van het maken van een poster voorzien van visuele effecten, waardoor je drukwerk tot leven komt. Je krijgt handvatten die je helpen om zelf te onderzoeken hoe je jouw ideeën en de bijbehorende effecten kunt realiseren.
Kortom: een inspirerende sessie voor iedereen die aan de slag wil met visuele effecten!

Voor wie?

Deze training is geschikt voor de gemiddelde gebruiker. Je kunt al redelijk tot goed met het programma overweg, maar je weet nog niet wat het programma allemaal te bieden heeft. In de hele creatieve industrie heeft het werken met Adobe After Effects toegevoegde waarde, van ruimtelijk vormgever tot filmmaker, van grafisch vormgever tot animator. In de communicatiewereld. Vormgeving is overal. Enige ervaring met Adobe Premiere is een pre.

Laptop vereisten

Het liefst werk je op je eigen laptop/MacBook waar de laatste versie van Adobe After Effects op kan draaien en is het handig om met een muis te werken. Ook kun je gebruik maken van onze Apple computers, maar geef dit dan van te voren even aan. Wel heb je voor beide opties een Adobe ID nodig, dit is een persoonlijk account.

Bij voorkeur een Engelstalige versie van Adobe After Effects.

Processor: 2,3 GHz Dual-Core Intel Core i5
RAM: 8 GB 2133 MHz LPDDR3

Kosten

€ 95,- Excl. 21% BTW.

Interesse in Adobe After Effects?
Ga next level met de skillessie Adobe After Effects! Heb je interesse in Adobe After Effects? Ga next level! Aanmelden of een prangende vraag? We horen het graag via info@cibapnext.nl.

Foto Lucas Holzhauer
Lucas Holzhauer
Docent Animation / Audiovisuals

Ik ben Lucas Holzhauer, vakdocent op het Cibap. Ik heb jaren als fulltime editor meegewerkt aan commercials, videoclips en televisieprogramma’s. Daarnaast heb ik ongeveer 15 jaar ervaring als freelance cameraman, motion graphicdesigner en pre- & post-productions voor o.a. RTL, BBC, de Europese Commissie en Spotify.

Ik heb After Effects veel gebruikt voor set-replacement (bijvoorbeeld logo’s uit beeld vervangen of statieven wegpoetsen), tegenwoordig gebruik ik After Effects vooral in combinatie met Illustrator voor informatieve animaties. Ik ben een redelijke nerd en wil graag mijn workflow zoveel mogelijk optimaliseren, zo gebruik ik naast mijn computer ook een tablet om zoveel mogelijk te automatiseren. Lang leve ‘shortcuts’!