delen

Wil je jouw visuele producties (animaties en/of video’s) naar een hoger niveau tillen? Met de skillsessie maak je kennis met de eindeloze mogelijkheden van Adobe After Effects.

Aantal deelnemers
maximaal 15 deelnemers

Datum
20 december 2021
19.00 – 21.30 uur

€ 95 Excl. 21% BTW.

Aanmelden Aanmelden
Bewegend beeld trekt de aandacht op social media. Maar hoe animeer je, jouw poster zodat je opvalt tussen alle social posts? De oplossing is Adobe After Effects!

Skillsessie

In deze 2 à 3 uur durende skillsessie neemt Lucas Holzhauer, vakman, docent audiovisueel en Adobe Video Design Specialist, je mee in de wereld van Adobe After Effects. De skillsessie staat in het teken van het maken van een poster voorzien van visuele effecten, waardoor je drukwerk tot leven komt. Je krijgt handvatten die je helpen om zelf te onderzoeken hoe je jouw ideeën en de bijbehorende effecten kunt realiseren.
Kortom: een inspirerende sessie voor iedereen die aan de slag wil met visuele effecten!

Data:
Datum: 22 november 2021
Tijd: 19.00 – 21.30 uur

Voor wie?

Deze training is geschikt voor de gemiddelde gebruiker. Je kunt al redelijk tot goed met het programma overweg, maar je weet nog niet wat het programma allemaal te bieden heeft. In de hele creatieve industrie heeft het werken met Adobe After Effects toegevoegde waarde, van ruimtelijk vormgever tot filmmaker, van grafisch vormgever tot animator. In de communicatiewereld. Vormgeving is overal. Enige ervaring met Adobe Premiere is een pre.

Laptop vereisten

Laptop/MacBook waar de laatste versie van Adobe After Effects op kan draaien.
Bij voorkeur een Engelstalige versie van Adobe After Effects.
Processor: 2,3 GHz Dual-Core Intel Core i5
RAM: 8 GB 2133 MHz LPDDR3

Kosten
€ 95,- Excl. 21% BTW.

Interesse in Adobe After Effects?
Heb je interesse in Adobe After Effects? Ga next level! Meld je aan via onderstaand aanmeldformulier. Heb je een prangende vraag? We horen het graag via info@cibapnext.nl

Uiteraard houden wij ons aan de RIVM-richtlijnen omtrent COVID-19.

Foto Lucas Holzhauer
Lucas Holzhauer
Docent Animation / Audiovisuals

Ik ben Lucas Holzhauer, vakdocent op het Cibap. Ik heb jaren als fulltime editor meegewerkt aan commercials, videoclips en televisieprogramma’s. Daarnaast heb ik ongeveer 15 jaar ervaring als freelance cameraman, motion graphicdesigner en pre- & post-productions voor o.a. RTL, BBC, de Europese Commissie en Spotify.

Ik heb After Effects veel gebruikt voor set-replacement (bijvoorbeeld logo’s uit beeld vervangen of statieven wegpoetsen), tegenwoordig gebruik ik After Effects vooral in combinatie met Illustrator voor informatieve animaties. Ik ben een redelijke nerd en wil graag mijn workflow zoveel mogelijk optimaliseren, zo gebruik ik naast mijn computer ook een tablet om zoveel mogelijk te automatiseren. Lang leve ‘shortcuts’!

 

Ik meld me aan!

Vul hieronder je gegevens in om je aan te melden voor deze training.
Je ontvangt een mail met betalingsinformatie en alle verdere details.
See you there!