delen

Wil je aan de slag met visuele effecten en bewegende beelden, dan helpt de Adobe After Effects training je op weg om het programma snel en slim te gebruiken.

Aantal deelnemers
minimaal 6 deelnemers, maximaal 12 deelnemers

Datum
najaar 2022

Prijs op aanvraag

Tip: werkgevers, werknemers en werkzoekenden in Regio Zwolle (20 gemeenten) kunnen een aanvraag doen bij het Ontwikkelfonds Regio Zwolle en (deels) bekostiging ontvangen van om,- her- en bijscholing. Lees hier meer over mogelijkheden. 

Aanmelden

Creëer bewegende beelden en visuele effecten in een mum van tijd. In deze training leer je in 2 dagen alles wat je moet weten over animatie en video effec­ten met After Effects. Je leert je weg te vinden in de inter­face, te werken met lagen en vormen, projec­ten te organi­seren, bestanden te importeren van Illustrator en Photoshop, effecten toe te passen en nog veel meer!

Met de cursus After Effects Basis (Animatie & Video Effecten) leer je in 2 dagen de ins en outs van het programma After Effects. Dit veelzijdig programma wordt gebruikt door profes­sionals over de hele wereld voor elk type productie: van zakelijke, marketing- en muziekvideo’s tot documen­taires en speelfilms.
In deze cursus wordt aandacht besteed aan de interface, het makkelijk opzetten van composities en projecten door middel van gelaagdheid, het gebruik van Illustrator en Photoshop bestanden, animatie en de vele mogelijkheden met effecten die After Effects zo krachtig maken.

Voor wie?
De cursus After Effects Basis (Animatie en Video Effecten) is bedoeld voor iedereen die (beter) met After Effects wil leren werken en zijn eigen animaties en effecten wil creëren. Deze kunnen worden gebruikt voor digitale media als commercials, bedrijfspresentaties, leaders, datavisua­li­satie en zelfs live-installaties.

Het is prettig om met een muis te werken en een groot (of tweede) scherm is bij Adobe-programma’s geen overbodige luxe. Installeer vooraf de software (Adobe Creative Cloud en de gewenste programma’s), controleer of je inloggegevens voor je Adobe ID kloppen en of de software werkt.

Scholingssubsidie
Werkgevers, werknemers en werkzoekenden in Regio Zwolle (20 gemeenten) kunnen een aanvraag doen bij het Ontwikkelfonds Regio Zwolle en (deels) bekostiging ontvangen van om,- her- en bijscholing. Lees hier meer over mogelijkheden.

Via Groei Vooruit kan je als werknemer of werkzoekende maar liefst tot 100% vergoeding krijgen. Zorg ervoor dat je voor de aanvraag bij Groei Vooruit een offerte met jouw gegevens en desbetreffende training bij Cibap Next hebt opgevraagd. De offerte kan je aanvragen door jouw gegevens (naam, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres) en de training die je wilt gaan volgen door te geven via info@cibapnext.nl.

Woon je niet in Regio Zwolle, maar wil je wel graag subsidie ontvangen? Bekijk hier de andere subsidiemogelijkheden.

Interesse in Adobe After Effects?
Breid jouw kennis van Adobe After Effects uit met de Adobe After Effects tweedaagse training! Op dit moment zijn we nog bezig met de ontwikkeling van deze training. Meld je alvast aan via onderstaand aanmeldformulier of mail voor meer informatie naar info@cibapnext.nl.

 

Ik meld me aan!

Vul hieronder je gegevens in om je aan te melden voor deze training.
Je ontvangt een mail met betalingsinformatie en alle verdere details.
Tot dan!

  * Verplichte velden

  Anderen bekeken ook

  3meerdaagse-training

  Adobe Illustrator (tweedaagse)

  Leer Adobe Illustrator in twee dagen

  • 26 oktober en 2 november 2022
  • 09:30 - 17:00 uur
  • maximaal 12 deelnemers
  Meer informatie
  3meerdaagse-training

  Adobe Photoshop (tweedaagse)

  Leer Adobe Photoshop in twee dagen

  • 7 oktober en 14 oktober 2022
  • 09:30 - 17:00 uur
  • maximaal 12 deelnemers
  Meer informatie
  3meerdaagse-training

  Adobe InDesign (tweedaagse)

  Leer Adobe InDesign in twee dagen

  • 16 november en 23 november 2022
  • 09:30 - 17:00 uur
  • maximaal 12 deelnemers
  Meer informatie