delen

Neem geen genoegen met real life videobeelden, maar creëer special effects met Adobe After Effects. Maar dat is niet alles, want met After Effects kun je ook filmtitels, intro’s en overgangen maken.

Aantal deelnemers
maximaal 15 deelnemers

Datum
najaar 2022

€ 95 Excl. 21% BTW.

Aanmelden

Creëer special effects met Adobe After Effects!

Skillsessie

Tijdens de 3 uur durende skillsessie leer je de belangrijkste mogelijkheden binnen Adobe After Effects, zoals keyframing, tekstanimaties en animeren met maskers en effecten. Kortom: een inspirerende sessie voor iedereen die aan de slag wil met visuele effecten!

Voor wie?

Deze skillsessie is geschikt voor iedereen die nog geen of weinig kennis heeft van Adobe After Effects maar de basis wel graag wil leren. In de hele creatieve industrie heeft het werken met Adobe After Effects toegevoegde waarde, van ruimtelijk vormgever tot filmmaker, van grafisch vormgever tot animator. Vormgeving is overal. Enige ervaring met Adobe Premiere Pro is een pre.

Laptop vereisten

Laptop/MacBook waar de laatste versie van Adobe After Effects op kan draaien.
Bij voorkeur een Engelstalige versie van Adobe After Effects.
Processor: 2,3 GHz Dual-Core Intel Core i5
RAM: 8 GB 2133 MHz LPDDR3

Kosten
€ 95,- Excl. 21% BTW.

Interesse in Adobe After Effects?
Heb je interesse in de Adobe After Effects basistraining? Mail naar info@cibapnext.nl en we zetten je alvast op de wachtlijst.

Foto Lucas Holzhauer
Lucas Holzhauer
Docent Animation / Audiovisuals

Ik ben Lucas Holzhauer, vakdocent op het Cibap. Ik heb jaren als fulltime editor meegewerkt aan commercials, videoclips en televisieprogramma’s. Daarnaast heb ik ongeveer 15 jaar ervaring als freelance cameraman, motion graphicdesigner en pre- & post-productions voor o.a. RTL, BBC, de Europese Commissie en Spotify.

Ik heb After Effects veel gebruikt voor set-replacement (bijvoorbeeld logo’s uit beeld vervangen of statieven wegpoetsen), tegenwoordig gebruik ik After Effects vooral in combinatie met Illustrator voor informatieve animaties. Ik ben een redelijke nerd en wil graag mijn workflow zoveel mogelijk optimaliseren, zo gebruik ik naast mijn computer ook een tablet om zoveel mogelijk te automatiseren. Lang leve ‘shortcuts’!