Creativiteit is in deze tijd een onmisbaar ingrediënt. Het is de missie van Cibap Next om die creativiteit te ontketenen. Dat doen we met een breed aanbod aan meet-ups, kennis- en skillsessies voor ondernemers en professionals in het MKB en de creatieve industrie.

Skills, kennis en ontmoeting; ze vormen de pijlers van onze activiteiten. Met het coronavirus en de overheidsrichtlijnen die daarmee samenhangen krijgen deze pijlers uiteraard een aangepaste vorm.

 


Ik wil skills leren

Nieuwe vaardigheden leren of je huidige skills nog verder verdiepen? Met ons ruime aanbod vind je altijd een skillsessie op jouw niveau, binnen het vakgebied waar jij je verder wilt ontwikkelen!
Het aanbod aan skillsessies vertalen we momenteel naar de huidige tijd waarin het online deel een voorname rol krijgt. Op dit moment zijn onder meer skillsessies voor Adobe Premiere Pro, Photoshop of Sketch-up in voorbereiding. Wil je op de hoogte blijven van ons actuele aanbod en alle nieuwe toevoegingen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief This is Next!

Missen we iets? Heb jij een idee voor een skillsessie die nog ontbreekt in ons aanbod?
Laat het ons weten!

 


Ik wil inspiratie opdoen

Nieuwe inzichten, andere invalshoeken en praktijkverhalen over de meerwaarde van creativiteit. Na een kennissessie van Cibap Next ga je gegarandeerd met een hoofd vol nieuwe ideeën naar huis en kun je zelf gericht aan de slag met nieuwe creativiteit!
Ook deze kennissessies gaan voorlopig online. Meld je aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het actuele aanbod en houd onze kennisbank in de gaten!

Jouw idee is welkom! Heb jij een onderwerp, een spreker of een locatie voor onze volgende inspiratiesessie? Laat het ons weten!

 


Ik wil meet-ups bijwonen

Welke rol speelt creativiteit in jouw branche en wat heeft jouw organisatie nodig om de switch richting de toekomst te maken? Tijdens onze interactieve meet-ups gaan we met elkaar in gesprek op basis van actuele thema’s. Onze lancering op 4 maart was een mooi voorbeeld van zo’n Meetup.
Er zullen er uiteraard nog meerdere meet-ups volgen! De vorm hangt daarbij af van de geldende overheidsrichtlijnen.

Suggesties? Stuur ze door! Heb jij een idee voor een meet-ups die ons aanbod verder kan verrijken?
Laat het ons weten!

What’s
—Next?

Wil jij direct op de hoogte zijn van nieuwe toevoegingen in ons aanbod? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt al het nieuws rond Cibap Next, plus een selectie van inspirerende artikelen over nieuwe creativiteit, in je mailbox!